2777
2789
عنوان

کاش مثل پسر خالم بودم

155 بازدید | 34 پست

من و پسر خالم جفتمون کلاس دهم انسانی هستیم من شب و روز به خاطر درس خودم رو عذاب میدم غذا نمیخورم همش سردرد دارم شب نمیخوابم همش گریه میکنم همش کابوس میبینم آخرش نمره هام افتضاحه اون شب روز با داداشم تو گیم نت و کافه گردی و همینجور جاهاست همه نمره هاش هم ۲۰ هست روزی یه ساعت هم درس نمیخونه بهترین نمره رو داره من که خودم رو اینقدر عذاب میدم هیچی نمیشم همش منو با پسرخالم مقایسه میکنن خدا لعنتم کنه تیکه تیکه شم الهی من که اینجوری هستم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂🤣یاد دوران دبیرستان خودم افتادم چهار سال دیگه به این موقع میخندی فکرش نکن

الان دبیرستانم یادم ضربم ذاغون بود گریه می‌کردم خودم لعنت میکرد وای ضرب کار میکردم گریع میکرد هوف گذشت

توبه شکستم🫀🙂

عزیزم اونم درس میخونه ولی اون در کنار درس تفریح هم میکنه و پشت سره هم نمیخونه ک هم از تفریحاتش بمونه ...

من اصلا زندگی رو برای خودم تموم کردم دیشب عروسی بود همه فامیل رفتن عروسی من نرفتم به خاطر درس وایستادم خونه گریه کردم هرچی گریه میکنم دلم سبک نمیشه میخوام خفه شم 

چون اون بدون استرس درس میخونه تو هم بیخیال شو هر وقت دلت خواست با حال خوب درس بخون باشگاهم رشته مورد ...

من همش به خاطر درس گریه میکنم یه لحظه هم درس از جلو چشمام دور نمیشه همین دیشب عروسی بود همه فامیل رفتن من تو خونه تنها نشستم زار زار گریه کردم هرچی گریه میکنم دلم سبک نمیشه دارم خفه میشم 

کمیت مهم نیست کیفیت مهمهبه این نیست که هر چقدر بیشتر وقتت رو با کتاب بگذرونی بهتر نتیجه بده باید با ...

من اصلا زندگی رو برای خودم تموم کردم دیشب عروسی بود همه فامیل رفتن عروسی من نرفتم به خاطر درس وایستادم خونه گریه کردم هرچی گریه میکنم دلم سبک نمیشه میخوام خفه شم 

من اصلا زندگی رو برای خودم تموم کردم دیشب عروسی بود همه فامیل رفتن عروسی من نرفتم به خاطر درس وایستا ...

عزیزم افسردگی میگیری 

حتما فاصله بده

من خودم 24 سالمه تقریبا 18 روز دیگه آزمون وکالت دارم

ولی خب نمیام خودمو بکشم تفریحم سره جاش مطالعه سره جاش

من همش به خاطر درس گریه میکنم یه لحظه هم درس از جلو چشمام دور نمیشه همین دیشب عروسی بود همه فامیل رف ...

اشتباهت همینه 

تحت فشاری تا وقتی حالت بده چیزی خوب پیش نمیره 

روانشناس برو حتما 

مراقبت کن از خودت عزیزم❤️

All is one 
2810