2777
2789
عنوان

کاش مثل پسر خالم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 34 پست
از رشتم متنفرم چون اعصابم رو نابود کرده از درس متنفرم از خودم متنفرم از زندگی متنفرم از تفریح شادی خ ...

ببین باید بهت بگم که اگر رشتت رو دوست نداری تا زوده برو رشته‌ات رو عوض کن چون اگه دوست نداشته باشی علاقه و توانایی توش نباشه باید واقعیتو بهت بگم که نمی‌تونی از پسش بر بیای...... ببین استرس رو به خودت راه نده چون فقط ذهنت رو خالی می‌کنه آشفتت می‌کنه نابودت می‌کنه ذهنت رو خالی کن ظهر که از مدرسه برمی‌گردی ناهارتو رو بخور بعد یه دو سه ساعتی استراحت کن چون مغز واقعاً به این استراحت نیاز داره بعدش که استراحت کردی از درس‌هایی که می‌دونی سخته و انرژی بره شروع کن بعد دیگه چون یواش یواش خسته میشی اول درس‌های سخت و انرژی‌بر رو بخون و بعد درس‌های سبکت رو حالا هر جور هم خودت می‌دونی تو خودت رو بهتر از هر کسی می‌شناسی بعدم اگه وقتو آوردی درس‌های امروزت رو هم مرور کن تا روی هم جمع نشن برای تمرکز اعصابت هم من یه پیشنهاد دارم نماز بخون باور کن جوابه

به این فکر کن که آیا درس ارزشش رو داره که سلامتیت که مهم‌ترین نعمت زندگیته رو به خطر بندازی.....یکمی فکر کن با خودت..... نه واقعاً ارزش نداره ....درس مهم هست اون به کنار ولی هیچ چیزی به سلامتی و روان انسان نمی‌ارزه به ذهنت استراحت بده نرسیدی باشه ولی استرسو به خودت راه نده یه امتحانو خراب بکنی چیزی نمی‌شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.