2777
2789
عنوان

جاریاتون چجور ادمایین❓️❓️❓️مهربونن یا حسود❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت میگی هنوز جاری نداری گلمبذار بیاد بعدشم ان شاالله همینُ بگی

انقدی بزرگ شدم بفهمم دوروبریام ادا درمیارن یا انسانن واقعا قرارم نیست فقط منو دوست داشته باشن انشالله جاریم آنقدر خوب باشه براشون که حالشون باهم خوب باشه 7سال تو یه خونه زندگی کردن برای شناخت کافیه همینقدر که سرشون تو زندگیم نیست کافیه من انتظاری ندارم و خوشبختم بااین طرز فکر همینکه شوهرم ماهه کافیه برام حتی اگه همه دنیا دشمنم باشن🥰

جاریها کلا نود درصدشون با هم نه خوبن نه خوب میشن یعنی خواهرشوهر و مادرشوهر پیششون فرشته ان

خوب ببین خودمون هم جاری هستیم اینکه فکر کنیم ما خیلی خوبین و بدون ایراد هستیم و کاری به جاری هامون نداریم اما اونها خسود و عقده ای هستن یا حالا هر خصوصیت بد دیگه ای رو دارن درست نیست 

تو نی نی سایت همه میکن ما جاری خوبی هستیم اما جاری هامون خوب نیستن 

هر کسی از دید خودش عالی و بدون ایراد هست 

اما خوب از دید طرف مقابل باید دید 

هیچکدوم ما خوب مطلق نیستیم 

خودت میگی هنوز جاری نداری گلمبذار بیاد بعدشم ان شاالله همینُ بگی

یآدمه قبل ازدواجم فامیلمون یه روز گوشمو پر کرد مادرشوهر مادر نمیشه و پدرتو درمیارن و ...من نیتم پاک بود و سکوت کردم و نتیجش شد مادرشوهر کع یک بار پشت چشمم برام نازک نکرد و همیشه مادری کرذ برام 

خوب ببین خودمون هم جاری هستیم اینکه فکر کنیم ما خیلی خوبین و بدون ایراد هستیم و کاری به جاری هامون ن ...

آره این حرفتو قبول دارم ولی حرف من اینه کلاً چه من اصلاً خودم جاری چه جاری کلاً جاری با جاری منظورم اینه خوب نمی‌شه اگر خوب باشه یه سیاستی موزیگری پشتشه که بعداً ضربه می‌خوره 

خودمونم استثنا نیستیم جزشون هستیم

ولی بعضی از جاری‌ها یا حالا کلاً آدما واقعاً ذات بدی دارند 

رو مخه فوق العاده اعتماد به نفس داره بی خیال و دل گنده و کاملا مسهود دروغ میگه به شدت اسراف کاره 

بچه هاش همه جا را به گه میکشن اما توجه نمیکنه خودش را سرگرم گوشی میکنه مادر شوهر در به درم کثافت کاریای بچه ها را تمیز میکنه

هر وقت هر جا من باشم سریع خودش را میرسانه که از چیزی یا خبری عقب نمانه 

یه جوراب سوراخ بشه دور میندازه چون  اهل دوخت و دوز نیست بعد من داشتم می گفتم خیاطی میکنم گفت منم مانتو رو بر میکنم

اوایل ازدواج میگفت فوق دیپلم دارم اما حالا میگه لیسانس دارم در صورتی که من حس میکنم دیپلم داره

اصلا سلیقه نداره ولی تظاهر به شیک پوشی داره و معمولا خیلی بد لباس هست

هر کار کنم همون را تکرار میکنه اما کاملا تقلبی و مصنوعی 

در حدی که خونه عوض  کردیم ۲ خواب بود شوهر در به درش را مجبور کرد خونه را باز سازی کنن برا بچه هاش ۲ تا اتاق ساختن حالا کلی بدهی دارن هی چس ناله میکنه 

بازم بگم یا همینا کافیه

هروقت جاری دار شدی این حرفو زدی اونوقت حسابه🤣🤣هرکیم اینجا ازین حرفهای قلمبه سلمبه میزنه باور نکن

عزیزم اینجا همه با مادرش.هر مشکل دارن ولی مادرشوهر من ماهه این 7سال مادری کرد برام ...دلیل نداره سبک زندگی منو شما یکی باشه یادمه همین حرفو مجردی راجب مادرشوهر آیندم میزدن خداروشکر خدا زد تو دهن همشون این دیدگاه آدماست که آیندشون میسازه همینکه همسرم خوبه برام کافیه جاری بارداری ست باشه یا خوب ضرری برا من نداره چون جفتمون اجازه ورود شخص سومو نمیدیم به زندگیمون🥰

یآدمه قبل ازدواجم فامیلمون یه روز گوشمو پر کرد مادرشوهر مادر نمیشه و پدرتو درمیارن و ...من نیتم پاک ...

خب خداروشکر

من از بد بودن جاری یا مادرشوهر نمیگم

میگم وقتی عروس اولی و هنوز جاری دار نشدی فکر نکن از همه جهت شانس آوردی

بذار بیاد بعد شرایط ببین 

ببین بازم میتونی بگی شانس آوردم یا نه

شاید اون موقع هم همین فکرت باشه که ان شاالله هست

خوب ببین خودمون هم جاری هستیم اینکه فکر کنیم ما خیلی خوبین و بدون ایراد هستیم و کاری به جاری هامون ن ...

دقیقا همینجا هم هستن اونایی که چون بدن کلماتشون همش منفیه که نه تو هم جاریت بیاد بدبختی ولی شک نکن 50 درصد کرم از خودشونم هست 

عزیزم اینجا همه با مادرش.هر مشکل دارن ولی مادرشوهر من ماهه این 7سال مادری کرد برام ...دلیل نداره سبک ...

ربطی به دیدگاه من و شما نداره الان من خودم با مادر شوهرم خیلی رسیدم با خواهر شوهرام خیلی رفیقم حتی با جاریمم رفیقم ولی می‌دونم که آدم حسودیه پس کلاً باهاش خونش رفت و آمد نمی‌کنم فقط در حد سلام و علیک 

اینم که میگم شعاره شمام رو خودت نگیر ولی واقعاً هر وقت آدم داشت و تونست اونجور برخورد کنه مهمه خان مادر شوهرو مجبوری باهاش خوب باشی نه تو همه عروسا حالا یا از روی احترام یا اینکه مادر شوهر خوبه یا از ترس شوهر خلاصه همه خوبن یا بعضیا مثلاً مثل مادر شوهر من خودش خوبه مثلاً منم باهاش خیلی رفیقم خوبم ولی خب بعضی از آدم ها کلا عقده‌این تو هم خوب باشی کلاً باهات خوب نیستن یعنی جلوت یه رو دارم پشتت یه رو

دقیقا همینجا هم هستن اونایی که چون بدن کلماتشون همش منفیه که نه تو هم جاریت بیاد بدبختی ولی شک نکن 5 ...

آره صد در صد ولی کلاً خواه ناخواه مثلاً اگه جاری دارم شدی انشالله به سلامتی سعی کن حد و حدود خودتو حفظ کنی چون جاری ببین با مادر شوهر خواهر شوهر فرق داره 

مادر شوهر یا خواهر شوهر نفع زندگیتو می‌خواد هیچ وقت به هم نمی‌زنه ولی جاری اینجوری نیست

خب خداروشکرمن از بد بودن جاری یا مادرشوهر نمیگممیگم وقتی عروس اولی و هنوز جاری دار نشدی فکر نکن از ه ...

متنو  درست خوندی؟؟؟😐😂منکه جاریو نگفتم گفتم تاالان شانس آوردم عزیزم جاری نیومده که من نمیدونم قراره خوب باشه یا بد گفتم تاالان شانس آوردم اما جاریم بیاد چه خوب چه بد نه وارد حریم خصوصیش میدم و صمیمی میشم نه میزارم اون بشه و نمیدونم قراره چی بشه

دقیقا همینجا هم هستن اونایی که چون بدن کلماتشون همش منفیه که نه تو هم جاریت بیاد بدبختی ولی شک نکن 5 ...

دقیقا همینه 

بعضی ها همین جا تو نی نی سایت هم هستن میکن همه مادرشوهرها بد هستن همه خانواده شوهرها حسودن 

میکم یعنی مادر خودتون هم به عنوان مادرشوهر بد هست یا خودتون هم به عروستون حسادت میکنید ؟سریع ناراحت هم میشن که به ما چیکار داری 

ببین بین همه ادمها خوب و بد هست اون آدم ممکنه جاری ما باشه خواهرشوهرمون باشه یا همکار و مثلا دوستمون باشه 

اما صرف اینکه طرف چون مادرشوهره پس بد هست قطعا دیدگاه اپن طرف هست که بعضا به نظر منم ایراد از خودشون هست

2810