2777
2789
عنوان

جاریاتون چجور ادمایین❓️❓️❓️مهربونن یا حسود❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 66 پست
عزیزم اینجا همه با مادرش.هر مشکل دارن ولی مادرشوهر من ماهه این 7سال مادری کرد برام ...دلیل نداره سبک ...

عزیزم امیدوارم همیشه خوشبخت بمونی و باشی... اول که جاری بیاد ادم گاهی فک میکنه فرق گذاشتن همین دل ادمو میسوزونه که امیدوارم نداشته باشی شما و اینکه رفتار مادر پدر شوهر هم خعلی مهمه منم خعلی جاها سعی کردم با مادرشوهر اکی باشم اما وقتی حس کردم بی چشم و رو هست تمومش کردم و برچیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به دیدگاه من و شما نداره الان من خودم با مادر شوهرم خیلی رسیدم با خواهر شوهرام خیلی رفیقم حتی ب ...

من آدمای دورم شکر خدا واقعا خوبن نکه حرفی همه جوره ثابت کردن منم آدمیم از بابامم نمی‌ترسم از کسی بدم میاد میندازم دور من صمیمی ترین دوستمو بخاطر حرفی که پشتم زد بعد 20سال ول کردم بااینکه دلم آتیش بود اما نمیتونم خودمو حقیر کنم حس کنم فلانی ازم خوشش نمیاد و تحملش کنم اگه خونواده همسرم اینطوری بودن نکه بی احترامی کنم کاملا فاصله میگرفتم ولی خب همسرم تصمیم با خودش بود بره یا بیاد 

آره صد در صد ولی کلاً خواه ناخواه مثلاً اگه جاری دارم شدی انشالله به سلامتی سعی کن حد و حدود خودتو ح ...

بالاهم گفتم اصلا صمیمی نمیشم شاید اطرافیان بگن عه مائده چرا باهمه گرمه با فلانی رسمی ..خودمم میدونم اونا هرگز اجازه نمیدن خار تو پای همسرم بره ولی من خودم به عنوان جاری اینطور نخواهم بود طبیعتا بخصوص که من سالها بودم و یهو یه فرد جدید میاد حالا برادرشوهر میگه ازدواج نمیکنم هرگز من دارم درمورد زنش تصمیم میگیرم😂

عزیزم امیدوارم همیشه خوشبخت بمونی و باشی... اول که جاری بیاد ادم گاهی فک میکنه فرق گذاشتن همین دل اد ...

خانما سه دسته هستن تو این موارد 

یک دسته معمولی هستن و متعادل 

یک دسته از اینور بوم افتادن که خانواده شوهر و جاری اه اه اه پیف پیف پیف

یک دسته هم از اونور بوم افتادن که وای نه مال من ماهن و فرشته بهترین آدمای دنیان چون تو خودت فلانی و بدی نمیتونی چشم داشته باشی مال من خوبن

کلا رمز موفقیت داشتن تعادله نه از اینور بوم افتادن نه از اونور بوم افتادن

تقریبا ۹ ساله ازدواج کردم

با هردوشون خوبم

یکیشون رو یکم بیشتر دوس دارم ولی معنیش این نیست اون یکی بده یا مشکلی هست

صرفا رفتاراش بیشتر به دلم میشینه 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
بالاهم گفتم اصلا صمیمی نمیشم شاید اطرافیان بگن عه مائده چرا باهمه گرمه با فلانی رسمی ..خودمم میدونم ...

آفرین تا وقتی که صمیمی نشی بدون هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی واقعاً تجربه منه من خیلی صمیمی بودم هنوزم باهاش صمیمیم ولی یکی دو تا حرف شنیدم که تو خلوتم بوده به یه نحو دیگه از زبون منو پشتم ساعت بدگویی زده مادر شوهرم به خاطر اون دیگه اصلاً به روشم نیاوردم ولی کلاً فاصله‌مو دیگه باهاش رعایت کردم یعنی دیگه اصلاً حتی سعی می‌کنم سلام علیکم نداشته باشم

دقیقا همینه بعضی ها همین جا تو نی نی سایت هم هستن میکن همه مادرشوهرها بد هستن همه خانواده شوهرها حسو ...

اره منم رک میگم منم بعد 7سال طبیعیه که حساس بشم من همیشه خونواده همسرم کنارم بودنو توجه رو من بود خب طبیعیه یهو آدم جدید  بیاد بعد چندین سال حساس میشم اوایل ولی نمیگم عه منکه عاشقشم اون بده😅رفتار خودمم میسنجم و درک میکنم موقعیتم حساس شده

عزیزم امیدوارم همیشه خوشبخت بمونی و باشی... اول که جاری بیاد ادم گاهی فک میکنه فرق گذاشتن همین دل اد ...

اره منم رک میگم منم بعد 7سال طبیعیه که حساس بشم من همیشه خونواده همسرم کنارم بودنو توجه رو من بود خب طبیعیه یهو آدم جدید  بیاد بعد چندین سال حساس میشم اوایل ولی نمیگم عه منکه عاشقشم اون بده😅رفتار خودمم میسنجم و درک میکنم موقعیتم حساس شده و کمی صبوری میکنم بااینکه سخته و فکر میکنی دیگه کسی دوستت نداره دقیقا عین بچه ها میشی در لحظه ولی سعی میکنم تمرکزم فقط رو هدفمندی و آیندم باشه چون تهش من میمونم و همسرم حتی اون بچه هم نمیمونه چه برسه جاری

آفرین تا وقتی که صمیمی نشی بدون هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی واقعاً تجربه منه من خیلی صمیمی بودم هنوزم با ...

اره همه جور آدمی وجود داره منم سعی میکنم عین یه میهمان ببینمش نه دوست و رفیق که بشینم حرفی بزنم و بشنوم به نفع جفتمونخ

اره منم رک میگم منم بعد 7سال طبیعیه که حساس بشم من همیشه خونواده همسرم کنارم بودنو توجه رو من بود خب ...

منم همین بودم حتی یه بار تاپیک زدم همیشه جاریم اونجاس گاهی دلم میخاد برم نیم ساعت خودم باشم همه بهم توپیدن اما درک میکنم.. ولی یادت باشه خانواده شوهر هم مثل بقیه هستن ازشون بت نساز

منم همین بودم حتی یه بار تاپیک زدم همیشه جاریم اونجاس گاهی دلم میخاد برم نیم ساعت خودم باشم همه بهم ...

منو اونا صددرصد از هم چیزای منفی دیدیم عزیزم اما من هرگز چیزی نمیگم یعنی اصلا تو ذهنم پاک میکنم وگرنه هیچ آدمی فرشته نیست این اخلاق منه وقتی خوبی‌اش ون یادم میاد بقیه چیزارو حذف میکنم اصلا همینه که تاالان مشکلی نبوده 

2810