2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشته ولی میگه دیگه ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3324 بازدید | 173 پست
این همه کمک کردن مگه نمی‌بینی چی میگه ؟

عزیز من که هنوز کاری نکردم فقط جواب تماس وپیامش دادم 

گفته آخر هفته جوابمبده 

همین الان نرفتم خونش 

واقعا نمیتونم‌با مامانم حرف بزنم وگرنه اینجا نمیگفتم فقط دعوام میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروزبه مامانم گفتم فقط دعوام کرد که چرا باهاشحرف زدم ودوباره جوابش دادم

عزیزم تو بهترین سن هستی تحصیل کرده هستی شاغل هستی ،شرایط خانوادگی خوبی هم داری ،عزیزم چرا انقد خودتو اذیت میکنی .ضربه ای که از این پسر خواهی خورد شدت ناراحتیش از این تنها بودن امروزت به مراتب خیلی بیشتره ،عاقل باش ،میدونی چرا پسرا سراغت نمیان چون میدونن ادم رابطه بی چارچوب نیستی ،طرف اگه قصد ازدواجی باشه میاد سراغت ،الان یه مشکل داری به قول خودت تنهاییه ولی خدای نکرده افسردگی هم بهش اضافه میشه ،تا الان پاک موندی بعد این هم باش اون اقا فقط میخواد مزه تو بره زیر زبونش عدر میخوام انقد واضح حرف زدم ،انگار تنها کسی هستی که بهش پا ندادی برای همین ولع تو رو داره 

بهش گفتم میگه نه تو‌احتیاجاتم‌برطرف کن سراغ کسی دیگه نمیرم اگه برطرف کنی نمیرم وازدواجم‌میگه احمقانه ...

اسییی جان مادرت تن ب رابطه نده قسمت دادم ک ولش کنی بهت بر نخوره ولی اون حرام زادس ک فقطمیخواد با روحو تنت جسمت فکرت بازی کنه بره اون کاملااا هرزه شده با دوستو رفیقو همکار ببین ب زن ب چ چشمی نگا میکنه بد فک کن بد رابطه تو بیشتر وابسطش میشی اون ولی تو نبودی بقیه هستن اووو هعی باید تاپیک بزنی چیکار کنم بیاد خاستگاری حالا اگ بتونی ب شوهر تبدیلش کنی بعد تاپیکات شروع میشن شکاکی تو شروع میشه و پنهون کاری اون اون بشر هرزس دیگ کاریم نمیتونی بکنی تازه خودت هزار تا فکر میکنی خدایا ما امشب دعوا گرفتیم نکنه با دختر دیگه ای باشه خدایا شد چهار روز قهرمون ب خاطر رابطم نیومد سمتم چرا تورو خدا کمکم کنین و و و و تا تهشو خوندم برات جلو تر نمیرم ولی اینکارو نکن من نمیشناست ک بخوام بهت ضرر بزنم خواهرانه میگم بهت بعدم تورو اگ نیخواس ازدواج میکرد ن ک دوست باشیم ی چیز چرت

عزیز من که هنوز کاری نکردم فقط جواب تماس وپیامش دادم گفته آخر هفته جوابمبده همین الان نرفتم خونش واق ...

با این سنت با مامانت حرف بزنی🤦برای چیزی که تصمیمش خیلی راحته ؟ خب ما هر چی میگیم تو ادامه میدی انگاری راضیت کرده فقط ما داریم آب تو هاونگ میکوبیم ، برو یه سگ گربه بگیر بیار بشین باهاش حرف بزن تا با اون کثافت ،هزاران بار می ارزه 

عزیزم تو بهترین سن هستی تحصیل کرده هستی شاغل هستی ،شرایط خانوادگی خوبی هم داری ،عزیزم چرا انقد خودتو ...

نمیدونم چه طوری رابطع ام باهاش قطع کنم واینکه تنهام وحمایتی ندارم 

میاد دم‌خونه 

تو بمیارستان بخش زنان میاد میبینتم 

بهم همه اش زنگ‌میزنه 

واینکه سهام‌دار بیمارستان و آقا بالاسر انگار

امروزبه مامانم گفتم فقط دعوام کرد که چرا باهاشحرف زدم ودوباره جوابش دادم

دعوات کرد از ناراحتیش بوده ازت انتطار بیشتری داره ،ناراحته که دخترش قدر خودشو نمیدونه ،تو پیشقدم باش برای صحبت بلاخره یاد میگیره بدون تنش باهم صحبت کنین ،تا الان دردو دل نمیکردی احتنالا باهاش از این به بعد خودتو نزدیکش کن 

فکر میکردم این پسرای پولدار،مافیا طور، خودشیفته و سادیسمی فقط تو فیلم هالیوودی هستن نگو تو ایران خود ...

اره اکثر پسرای پولدار با تفدیحشون بازی با روان واعصابت دخترای سادس 

دیدم میشینن دورهم تعریف میکنن میخندن افتخار میدونن مخصوصا پیر پسرایی که مثل نوار بهداشتی لای زنا و دخترا هرزگی کردنو تن به ازدواج ندادن 

خودشیفته و خودخواه  و بی رحم و بی وجدانن

اسییی جان مادرت تن ب رابطه نده قسمت دادم ک ولش کنی بهت بر نخوره ولی اون حرام زادس ک فقطمیخواد با روح ...

چه طوری تموم کنم خب همه اش زنگ و پیامک 

تو‌محل کار یه حورایی رییس و اقابالاسر 

جلو راهم‌میگیرع حتی سعی کردم‌جوابش ندم نمیدونم‌

یه بار حتی بهم پرخاش کرد حسابی ترسیدم 

عزیزم سادگی نکن‌ که میکنی. و بعدها ضربشو میخوری. 

این‌میدونه دوستش داری میخاد طعم تو رو هم بچشه. میچشه و بسلامت. 

یا از پشت باهات رابطه برقرار میکنه و اصلا براش مهم نیست تو چقدر زجر بکشی و چه آسیهای روحی و جسمی ببینی. یا وادارت میکنه اورال ... 

براش مهم نیست اون فقط یه دستمال میخاد خودشو پاک کنه. 

عادت کرده به هرزگی. به قول خودت موقعیتشم خوبه. هرزه ها بهش نه نمیگن. 

این ادم نمیشه. مرد نمیشه. عاشق که هیچ وقت نمیشه. یه موجود بی لیاقت . 

تو تنهایی اون تنها نیست. تو تشنه محبتی . اون تشنه شهوت. 

اگه با نجابت نتونستی پاپندش کنی با هرز بودن  اصلا نمیتونی. 

میخای بگی اگه بدنتو ببینه اگه لذتتو بچشه اگه براش سنگ تموم بزاری به خاطر شهوتش پاپند تو میشه،؟ نه عزیزم خودتو گول نزن. اینقد هرزه داریم که بدنشون سفید صاف هیکل بیست و مثل فیلمهای پو.رن کاربلد... اما هیچ مردی براشون نمونده. فقط دستمالن دستمال. 

خودتو دستمالش نکن. خودتو زیرخواب و حقیرش نکن. 

عزیزم دوست منو طرفش بکارتشو برد و مثل اب خوردن رفت که رفت. دوستمم افتاد به هرزگی... چقدر این دختر خشگل و خوش استیل اما خودشو حرومه همین فکرهای پوچ کرد که با رابطه طرفو وابسته کنه

عزیزم سادگی نکن‌ که میکنی. و بعدها ضربشو میخوری. این‌میدونه دوستش داری میخاد طعم تو رو هم بچشه. میچش ...

الان میدونم‌میخوام راطع رو تمومش کنم ولی نمیدونم‌چه‌طوری قطعش کنم

بهش گفتم میگه نه تو‌احتیاجاتم‌برطرف کن سراغ کسی دیگه نمیرم اگه برطرف کنی نمیرم وازدواجم‌میگه احمقانه ...

ازدواج احمقانس زن میاد مالتو میبره؟ 

اون وقت زنا احمقانه نیست که یه نامرد میاد نجابتتو میبره؟ 

برا مرد پولش مهمِ 

برا زن نجابتش 

ببین اون چه سفت وایسده پای مالش 

سفت وایسو پای نجابتت...

اگه هو خودت دلت رابطه میخاد و میخای خودتو گول بزنی اون بحثش جداست. بگو تا کاربرا خودشونو خسته نکنن

ازدواج احمقانس زن میاد مالتو میبره؟ اون وقت زنا احمقانه نیست که یه نامرد میاد نجابتتو میبره؟ برا مرد ...

نه من دلم اکه میخواست تا این سن کاری کرده بودم سنمم‌زیاد دیگه ولی فقط میترسم این‌اهرین شانسم واسه ازدواج‌باشه گند بزنم‌توش 

2810