2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشته ولی میگه دیگه ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 173 پست
برای اینکه یکی باهات حرف بزنه میخوای بری بدی؟خب برو بده 🤷 این کار فرقی با تن فروشی نداره تو در قبا ...

خیلی بد حرف زدی باهاش 

این دختر فقط عقل نداره همین 

تو هم‌حرص نخور جونم قند خون میگیری اونوقت من چیکارت کنم آخه 🤣

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
آقا حرص نخورین منکه میگم اینا زائیده ذهنشه...مگه میشه یه پسر همچین حرفایی به یه دختر بزنه و همچین چی ...

هستن عزیزم ،من دختر ۲۰ ساله دادم چیزایی از همسالانش تعریف میکنه که شوک میشم ،اتفافا دخترا خیلی جذب  پسرایی مثل این آقا میشن ،چیزی که من شنیدم و دخترم تعریف میکنه همینه دقیقا یه همچین چیزی یکی دوهفته پیش برلی یه همکلاسی سابق دخترم پیش اومد ،پسره شاگرد اول دانشگاه هم هست انفاقا ،دخترم میگه چندبار با شایا صحبت کردم در ظاهر قانع شد ولی هفته بعد دیدم با هم اوکی شدن ،دخترم گفت دیگه به من ربطی نداره هر اتفاقی براش افتاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ دوستی ندارم مامان وبابام محلم نمیدن هیچ پسری دورم نیست اینم بره چیگار کنم

خدارو داری همه ماها که دورمون شلوغ نیست 

تنهایی بهتر از ادم سمی و زالو صفته که فقط میخواد یمدت ازت استفاده کنه دخترم 🌺

اسی ببخشید عزیزم ولی اگه کنارم بودی یه کشیده محکم میخوابوندم تو صورتت 

طرف خیانت کرده

بعد میگه تو رو برا رابطه میخوام

قصدش ازدواج نیس

بعد تو به خاطر تنهایی میخوای برگردی پیش این ادم و جسمت رو در اختیارش بزاری 

به خودت بیا قشنگم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خیلی دوست داشتم به خانوادم اینارو‌بگم ولی کسی نیست به خرفام‌گچش کنه نمیدونم‌چیکار کنم میترسم تو‌تنها ...

عزیزم با مادرت در میون بدار ،از درددلات بهش بگو از نگرانی هات از رازات ،باور کن خیلی اروم میشی

حرفای اینطوری بیشتر روم تاثیر داره تا دل سوزوندن

خودتو دوست نداری چیزی که مردسالاری میخواد زنها خودشونو دوست نداشته باشن و برای خودشون ارزشی قائل نشن و مردهای مریض با ارزش باشن 

ولش کن بابا اول و آخر این دختره کارش میکنه چرا حرصش برای ما باشه

خب تو برو بیرون از تاپیک،چرا بی احترامی میکنی ، ما میخوایم کنار زنهای دیگه باشیم بهم کمک کنیم وهمفکری 

2810