2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشته ولی میگه دیگه ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 173 پست
جالبه دخترای اروپایی هم به اینا محل نمیذارننمی بینی پسرهای ایرانی با اینکه همون اروپا زندگی میکنن ام ...

آره والله

اونوقت میان ایران اینجوری واسه دخترهای نجیب کشورمون شرط و شروط میزارن

بهش بگو برو یه دختر اروپایی بگیراینجا ایران و فرهنگ خودشو داره

دختر خارجی مرد بهش بگه بالا چشمت ابروئه زنگ‌میزنه پلیس بیاد اقوام اونجا هستن تعریف میکنن 

باید به دختر خارجی خیلی سرویس بدن تا بمونه وگرنه میزارن میرن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیوانه این هردوتون بخداماروهم سره کار گذاشتی

خیلی دوست داشتم به خانوادم اینارو‌بگم ولی کسی نیست به خرفام‌گچش کنه نمیدونم‌چیکار کنم میترسم تو‌تنهایی بمیرم و‌همینم‌برع

شما چندبار رفتی اروپا گلم؟ من تو مصاحبه های خیابونیشون دیدم تو سن 14، 15 سالگی شروع میکنن خیلیاشون ا ...

مسلمون نیستن اما مسیحی هستن 🫤 در دین مسیحیت هم رابطه ج قبل ازدواج مقدس ممنوعه اروپایی های مقید به دین قبل ازدواج رابطه ج ندارن

چجوری شما اروپایی ها رو میشناسید ولی اینو نمیدونید؟ 

گفتم ک این افراد در کویت و امارات دیدم 

اره برو حتما میگیرتت بعدش😒مغز خر خوردی مگه بابا در این دوست داشتن و گل بگیر طرف رفته دوراشو زده اوم ...

آقا حرص نخورین منکه میگم اینا زائیده ذهنشه...مگه میشه یه پسر همچین حرفایی به یه دختر بزنه و همچین چیزایی ازش بخواد و اون دختر بازم مردد باشه که قبول کنه یانه ...مگه میشه دونفر نامزد باشن و تونامزدیشون پسره با چندتا دیگه رابطه بگیره و بازم دختره به پاش بمونه؟یعنی کسی هست تا این‌حد نفهم باشه؟...سرکاریه بابا ...منکه از تاپیکش میرم بیرون...بدم میاد یه همجنسم تا این حد نادان باشه....باااای

آخه یه بار میگه شاید بگیرمت یه بار میگه نه یه بار میگه واسم تلاش کن یه بار دیگهنه

بگو باشه خودشیفته پرنسسسس برات تلاش میکنم تو فقط لم بده بی مسئولیت ،،کاری که ننت برات نکرده از دختر مردم میخوای

مرتیکه خودشیفته توهمی 

آقا حرص نخورین منکه میگم اینا زائیده ذهنشه...مگه میشه یه پسر همچین حرفایی به یه دختر بزنه و همچین چی ...

اره مردسالاری ذهن بعضی دخترا رو شسشتشو داده که مرد رابطه باشن و پیر پسرا پرنسس رابطه 

نه قسم خدا میخورم دارم راست میگم نه میتونم برم سرکار نه غذابخورم نه درس بخونم واسه آزمون استخدام رسم ...

برای اینکه یکی باهات حرف بزنه  میخوای بری بدی؟خب برو بده 🤷 این کار فرقی با تن فروشی نداره تو در قبال یه ذره محبت خودتو میخوای بفروشی بفروش ولی این آدم بگیر نیست استفاده کرد ازت مثل دستمال میندازت بیرون از ما گفتن بود تو هر کار دلت میخوادبکن خودت آسیب میبینی نه دیگران

آقا حرص نخورین منکه میگم اینا زائیده ذهنشه...مگه میشه یه پسر همچین حرفایی به یه دختر بزنه و همچین چی ...

یعنی تا میام سایت فشارم میچسبونه 

یه چند روز میکشم کنار ریکاوری بشم بعد عین بلانسبتت خر شرک میدوام میام اینجا یه مشت بچه سال فانتزی خراب مسخرمون کنن 🙁وقتی کسی مث من هست هی بازم میاد تو این سایت شاید همجنس مغز خراب هم هست هنوز😂

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

هیچ دوستی ندارم 

مامان وبابام محلم نمیدن 

هیچ پسری دورم نیست 

اینم بره چیگار کنم 

2810