2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشته ولی میگه دیگه ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3016 بازدید | 172 پست
اسی مریضی ؟ یمدت خودشو تخلیه میکنه بعد ی دعوای الکی و یا بهونه جور میکنه یا خودت بزاری بری یا دکت کن ...

آخه یه بار میگه شاید بگیرمت یه بار میگه نه یه بار میگه واسم تلاش کن یه بار دیگهنه

یه خواستگار داشتم عالی  بود مثلا..یه کلام گفت بیا خونه صحبت کنیم هفت رنگش کردم و تمام چرا انقد بی ارزش میدونی خودتو

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه من نیست فقط هیچ پسری اندازه این محلم نمیده مخصوصا تو دوران نامزدیودوستی پسر رویاهاتست تو بیمارس ...

الان خیلی محل میده ک اولا ولت کرده

بعدم برا رابطه برگشته

خیلی محل میده ک برا ازدواج نمیخوادت؟!

این اسمش محل دادن نیس

عشق و حال و معاشقه و زیدبازی و ایناس

اگ میبینی باهات رفتار خوب داره برا اینه ک خودش کیف کنه و حالش خوب باشه و لذت ببره

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

منکه فکر نمیکنم ۲۷ سالت باشهاین حجم از سادگی و بی عزت نفسی و حماقت مال یه بچه ۱۲ سالست

قبلا عاقل تر بودم ولی این مدت که هیچ پسری محلم نمیدخ 

حس میکنم تنهایی میمیرم خیلی حالم داغونه 

میترسم اینم‌بره من بمونم و تنهایی

اره برو حتما میگیرتت بعدش😒

مغز خر خوردی مگه بابا در این دوست داشتن و گل بگیر 

طرف رفته دوراشو زده اومده به تو میگه یه ب ده میخوام یکی ک هر وقت نیاز غریضیم خواستش دورش باشم بعدم عین ی اشغال پرتت میکنه ی ور تا تایم بعدی نیازش انقد حقیر شدی یعنی ؟

میل خودته برو هرکار میخوای بکن ولی فردا نیا بگرد دنبال دوزنده و بافنده🤧

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
پسرا چقدر گو.ه شدن اییییییییی اه اهخاک بر سرشفقط بهش بگو برو گمشووووو

اوضاع پسرا و مردا خیلی خرابه یسری متاهل هم خودشونو جای پیر پسرای مجرد الت بدست جا میزنن افتادن بجون دخترای ساده مردم 

یسری زنها هم خودشون بی حیا هستن و خیانت شوهرای هرزشونو میبخشن 

شوهرم همیشه میگه بعضی زنا خرن! شوهره خودشیفته و سادیسمیشون خیانت میکنه با اغوش باز به شوهره بیشتر سرویس میدن بهش جایزه میدن

وقتی شوخرشون خیانت میکنه این زنا باعث میشن مردای دیگه تشویق شن به زناشون خیانت کنن وقتی میبینن زنا چقدر راحت خیانت مردای هرزه و هرجایی و مخ زنو میبخشن و شوهره برای بار دوم و سوم دهم هم خیانت میکنه چرا نکنه وقتی زنش با اغوش باز ازش استقبال میکنه تازه بعد خیانت زنه حامله هم میشه برای جایزه دادن به نامرد هوسباز خیانت کار

یمشت پیر پسر و مرد متاهل الت بدست افتادن بجون دخترای مردم و مخ زنی دخترا و زنها

شوهرم میگه مردا میشینن سره کار روشهای مخ زنی ووابسته کردن زنای مردمو بهم یاد میدن برای سواستفاده کردن 

بهش بگو برو یه دختر اروپایی بگیراینجا ایران و فرهنگ خودشو داره

جالبه دخترای اروپایی هم به اینا محل نمیذارن

نمی بینی پسرهای ایرانی با اینکه همون اروپا زندگی میکنن اما دنبال پارتنر ایرانی هستن؟ چون همون اروپایی اینا رو درحد پارتنر نمی بینن 🤣

قبلا عاقل تر بودم ولی این مدت که هیچ پسری محلم نمیدخ حس میکنم تنهایی میمیرم خیلی حالم داغونه میترسم ...

چرا اینقد خودتو دست کم می گیری

ماشاءالله چیری کم ندای

تحصیلکرده

زیبا

خانواده دار

مطمئن باش خیلی ها شما رو میخوان ولی نمیتونن بهت بگن چون حس میکنن جوابت منفی باشه یا اونا رو در حد خودت ندونی

میگه من اروپا زندگی کردم یه مدت فرهنگ‌اونجارو‌میخوام

تنهاعلتی که الان برگشته امتحان کردنته همین،وگرنه مرد جماعت صفت نداره همینکه پیشت خوابید براش مردی ،براش دست نیافتنی باش بلکه ازراه درست تری وارد بشه و برای خودت بخادت

چه بسیار تقدیرها، که به تدبیرها خندیدند..........

میگه من اروپا زندگی کردم یه مدت فرهنگ‌اونجارو‌میخوام

فرهنگ اونجارو میخواد نباید بیاد ایران زندگی کنه، همونجا بمونه:/

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
قبلا عاقل تر بودم ولی این مدت که هیچ پسری محلم نمیدخ حس میکنم تنهایی میمیرم خیلی حالم داغونه میترسم ...

عزیزم این آخه بود و نبودش فرقی نمیکنه

شما که وضع مالیتون خوبه خودتم شاغلی مطمعن باش گزینه های بهتر میاد برات

آخه این عتیقه چیه که گول پول و سِمَتش و خوردی

اح اح حالم ازش بهم خورد هول بدبخت

حالت خوبه؟؟؟؟گرفتی مارو؟؟؟؟فکر کنم فقط برا سرگرمی تاپیک زدی...ما هم‌مثله ساده ها داریم برات دل میسوز ...

نه قسم خدا میخورم دارم راست میگم نه میتونم برم سرکار نه غذابخورم نه درس بخونم واسه آزمون استخدام رسمی شدن 

موندم همینطوری هیچ‌کیم نیست باهاش خرف بزنم 

اصلا چه ربطی به ایران و فرهنگ و مردم داره ؟تو اروپا هم این ادم ها کنسلن ! دخترای اروپایی هم برای شخص ...

شما چندبار رفتی اروپا گلم؟ من تو مصاحبه های خیابونیشون دیدم تو سن 14، 15 سالگی شروع میکنن خیلیاشون اونام مسلمون نیست که نیاز به ازدواج داشته باشن حالا قبل اینکه چیزی بگی خوب فکر کن

2810