2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشته ولی میگه دیگه ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3215 بازدید | 173 پست
من نمیدونم چجور خانواده ای دارین و تاچه حد همین‌چیزه مهمی براتون اهمیت داره ...اگر براتون عادیه وطرز ...

وقتی حرف میزنیم همینکه من رابطه نداشتم تاحالا بااین سن ودوست پسرم نداشتک براش خیلی جذابه 

به بارم دعوا کردیم بهم زدیم نامزدی رو رفت با همکارم بعدش سوختم ولی محلش ندادم که گفت قرص میخوره افسردگیش شدید شده به خاطر من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر ساده ای دختر آمده کار نکردشو تموم کنه و بره 

صاف داره بهت میگه رابطه داشته باشیم و ازدواجم نکنیم پسرا با کسی که دوستنو و باهاش رابطه داشته باشن به هیچ وجه ازدواج نمیکنن  

فکر میکردم این پسرای پولدار،مافیا طور، خودشیفته و سادیسمی فقط تو فیلم هالیوودی هستن نگو تو ایران خودمون هم هست 

البته دخترا زندگی مثل فیلم هالیوودی نیست که دختره با دادن طرفو عاشق خودش کنه و آخرش ازدواج کنند

در واقعیت تهش افسردگیه

(صراحت لهجه منو ببخشید) 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

منم تو همچین شرایطی بودم بهش یه سیک تیر گفتم و خلاص.تمام روح روانمو داغون کرد عوضی آخرشم گفت بیا تا آخر عمر دوست بمونیم من کلا نمیخام ازدواج کنم افسردگی دارم. گفتم ب جهنم گمشو.اینا همش حرفه ک اردواج نمیکنن چرا میکنن ولی با ما نمیخان کنن

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
یه باررحرف میزدیم میگفت اگه خوب بودی توتخت و تو همهچی میگیرمت اگه نه نه نمیخوام

با این نگرش باید ازش بترسی

مگه زندگی مشترک فقط رابطه است

اون اگه شما رو دوست داشته باشه باید چشم بسته همه چی رو قبول کنه

نه اینکه قبلش یه بار امتحان کنه اگه باب میلش بودی بگیره

به نظرم این نهایت بی احترامی به شماست

۲۷

اگر رابطه برقرار کنی عواقب بعدشم میتونی  به دوش بکشی؟ خودت خوب میدونی اینجا ایرانه وفرهنگ مردم چجوریاست اول تکلیفتو با خودت مشخص کن خیلیا هستن ارزش اینو ندارن که بخای باهاشون هم کلام بشه چه برسه به رابطه کسی که راحت میپیچونه میره نمیشه روش حساب باز کرد

وقتی حرف میزنیم همینکه من رابطه نداشتم تاحالا بااین سن ودوست پسرم نداشتک براش خیلی جذابه به بارم دعو ...

بشنو وباور. نکن چطور با همکاران رابطه داشته و تو میدونی وبرات مهم نیست اگر یک درصد هم باهات ازدواج کنه جلو خودت میاره خونه کارشو میکنه توهم هیچی نمیتونی بگی واقعآ انگار عقل وهوشت برده

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

اگر رابطه برقرار کنی عواقب بعدشم میتونی به دوش بکشی؟ خودت خوب میدونی اینجا ایرانه وفرهنگ مردم چجوری ...

اصلا چه ربطی به ایران و فرهنگ و مردم داره ؟

تو اروپا هم این ادم ها کنسلن ! دخترای اروپایی هم برای شخصیت شون ارزش قائلن با هرزه ها رابطه نمیگیرن 

یه باررحرف میزدیم میگفت اگه خوب بودی توتخت و تو همهچی میگیرمت اگه نه نه نمیخوام

حالت خوبه؟؟؟؟گرفتی مارو؟؟؟؟فکر کنم فقط برا سرگرمی تاپیک زدی...ما هم‌مثله ساده ها داریم برات دل میسوزونیم....واقعا که...باهمچین حرفی که زده بازم تردید داری؟؟؟

من به این‌نتیجه رسیدم که داری رویا بافی میکنه و ماهار ومسخره خودت کردی....بای

وقتی حرف میزنیم همینکه من رابطه نداشتم تاحالا بااین سن ودوست پسرم نداشتک براش خیلی جذابه به بارم دعو ...

یعنی میگی ادم به ااین سرخوشی و‌خوش گذرون که غرق پول و دختره ،ازافسردگی رنج میبره😃فیلمشه باورنکن

چه بسیار تقدیرها، که به تدبیرها خندیدند..........

2810