2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشته ولی میگه دیگه ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 173 پست
نه من دلم اکه میخواست تا این سن کاری کرده بودم سنمم‌زیاد دیگه ولی فقط میترسم این‌اهرین شانسم واسه از ...

نیست این شانس ازدواج نیست

بخدا نیست 

من مذهبی نیستم مانتوییم اهل ارایشم 

اما اهل نماز و قرانم هستم 

اون خدایی که سفارش کرده از زنا دور باشید. 

اگه تقدیر تو رو در اسمان نوشته باشه در زمین اجرا خواهد شد. 

ببین من برای رسیدن به عشقم کاری نبود نکنم اما تقدیر من باهاش نبود. اونکه راحت رفت ازدواج کرد من موندم و یه دنیا رنج ناتمام. ۳۷ سالم شد....

توی تمام این سالها یه چیزو فهمیدم اگه خدا بخاد و نوشته باشه پازل تقدیرو میچینه. 

و اگه نخاد ما ادما با هیچ تدبیری نمیتونیم کارو پیش ببریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چه طوری رابطع ام باهاش قطع کنم واینکه تنهام وحمایتی ندارم میاد دم‌خونه تو بمیارستان بخش زنان ...

انقد نگو تنهام تنهام ،حمایت داشتی که الان برای خودت شاغلی ،یه چیزی میگم و پاک میکنم تو از دختر من ۷ سال بزرگتری ،من تو شرایط مالی بدیم شوهرم ولمون کرده به بدترین وجه دارم جدا میشم مستاجر هم هستم زیر قسط و اجاره خونه و هزینه ی زندگی هستم،دختر من چی بگه محبت پدر ندیده ،بقدری خوشگله حد نداره بقدری پسرا میان سراغش حد نداره ،منو دخترم تو بدترین شرایط روحی هستیم ،دانشگاهی میره که اکثریت بچه پولدارن ،همه جوره ادم اونجا هست ،دخترم هفته ای سه روز میره دانشگاه کل بیرون رفتنش همینه ،تو این دوسه ماه اخیر ۱۰ کیلو لاعر شد از غصه ی کارای پدرش ،ولی در ظاهر یه دختر زیبا و شیک و با اعتماد به نفسه ،انقده پیشنهاد داره حد نداره ، ولی انقد مراقبت میکنه از خودش ،میگه نمیخوام صربه بخورم ،بابا به اندازه کافی مارو داغون کرده،فکر میکنی اون دلش نمیخواد پسری تو زندگیش باشه به نطرت اون تنها نیست ،به شدت تنهاییم ،من تو شهر شوهرم زندگی میکنم غریبم اینجا ،کلی هم موقعیت بیرون رفتن و بیرون موندن داره ،شوهرم که نیستش نهایتا یه ساعت بیاد و بره و کاری به کارمون نداره ،، ولی به شدت از خودش مراقبت میکنه چون میدونه ممکنه با یه  تلنگر  به فروپاشی برسه ،عزیزم تو دختری هستی تا این سن از خودت مراقبت کردی و پاک موندی شک نکن تحمل این ضربه رو نخواهی داشت 

همه میخوانش باباش دکتر خودش دکتر قدداره هیکل دارهقیافه دارهپولدار و....به قول خودش کسی تاحالا دست رد ...

براش خاص باش 

همه دست یافتنی بودن 

تو با دست نیافتنی بودن خاص باش 

تو فیلمها ببین طرف همه چی داره جذب چیزی میشه که نمیتونه بدست بیاره 

انقد نگو تنهام تنهام ،حمایت داشتی که الان برای خودت شاغلی ،یه چیزی میگم و پاک میکنم تو از دختر من ۷ ...

خوش به سعادتتون با همچین دختری 

تصور کنید اگه دخترتون به همین بهانه هرزگی میکرد...

خدا اینجای زندگی چه لطفی کرده که این دختر اینقدر عاقل و فهمیدس. 

خداروشکر 

خداروشکر 

نمیدونم چه طوری رابطع ام باهاش قطع کنم واینکه تنهام وحمایتی ندارم میاد دم‌خونه تو بمیارستان بخش زنان ...

بهش بگو اگه واقعا دوسم داری همه چیز رسمی کن

بگو این شرط گذاشتن شما واسه ازدواج توهین به من

خوش به سعادتتون با همچین دختری تصور کنید اگه دخترتون به همین بهانه هرزگی میکرد...خدا اینجای زندگی چه ...

خداروشکر خیلی عاقله ، بخدا تنها شانس زندگیمه ،اگه هزارسال پیشش نباشم میدونم مراقب خودشه ،بهم گفت مامان هر چی بابا ادم بدیه من به همون اندازه سعی میکنم ادم خوبی باشم ،بخدا تو دانشگاه کسی جرات نداره بهش پیشنهاد بده میرن از  همکلاسیاش میپرسن که تنهاست یا تو رابطه ست ، کاملا دختر امروزیه ولی حد خودشو میدونه ،لباس که میخوایم بخریم  بهش میگم این خوبه میگه نه یقه ش زیاد بازه یا آستینش خیلی کوتاهه ،نه اینکه دخترم باشه میگم تو هر جمعی برق میزنه از ادبش از کلامش ،میدونه کجا چی بگه کجا سکوت کنه کجا صحبت کنه ،خداروشکر ،خدا بهم رحم کرد که من با این بچه معضل ندارم ،انقد این شوهرم ادیتم کرد این بچه حتی تو بچگیش اذیت نداشت

وقتی حرف میزنیم همینکه من رابطه نداشتم تاحالا بااین سن ودوست پسرم نداشتک براش خیلی جذابه به بارم دعو ...

گوه خورده ....همش چرت و پرته میخوادخرت کنه تن به رابطه بدی

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810