2777
2789

الان دختر باردارم ،بنظرتون در اینده اسیب میبینه حتی اگر بهترین مادر باشم براش؟ شرایط روحیم کلا خوب نیست اینم مجبوری خواستم

هنوز اولی رو بیار بعد فکر بعدا باش کی فردا رو دیده

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا بذار این یکی به دنیا بیاد ببینی چه خبره بعد بفکر آوردن یا نیاوردن دومی بیوفت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

صورت مسأله رو چرا پاک می‌کنی گل ؟ 

تو چطوری میخوای با روحیه داغون بهترین مادر باشی ؟ 

اولا بهترین مادر وجود نداره هیچ کس کامل نیست 

دوما با وضعیت روحی خراب همین یکی رو هم نمیشه مادری کرد 

درمان کن خودتو ، تراپی بهت کمک می‌کنه من بعد از تولد پسرم یک سال تراپی رفتم باید ادامه دار بری و تا خوب شدن کامل ادامه بری و به زندگی سالم و لذت بخش کنار بچه ت برسی  ، اون موقع دومی رو هم خواستی با خیال راحت میاری 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اره عزیزم اصلا با هم صمیمی نیستیم عین زنو شوهر واقعی😔

عزیزم سعی کن نقطه ضعف نشون ندی...بعضی از مردها یه نقطه ضعف ببینن دیگه بیخیال نمیشن...به شوهرت اقتدار بده...می‌دونم شرایط سختی داری و نیاز به محبت حق طبیعی شما هست ولی نذار بینتون سردی پیش بیاد

2810