2777
2789
عنوان

کیا باهیچکس رفت و امد ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 34 پست

با هیچ کسسسس

فقط پدر شوهرم

مادرم من میرم اونا چند ماهی یه بار میان برادرشوهرمم کلا شاید دو ماهی یه باریم بیایم

عادت کردن به این روال

فعلا ک سرگزم زندگی و بچه هامم راستش انقد دنیا خراب سده دیگه نمیشه با همه کس رفت و آمد کرد

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

نه واقعا دوست لازمه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما با هیچکس رف وامد نداریم ...اتفاقی پسر خواهرم وخواهرم میان ....کاری اینا پیش بیاد ...عیدنوروز فقط برادرام وپدرومادرم وخواهرم بچه هاشون میان یه وعده ناهار یا شام ...تمام 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من کلا خوشم نمیاد از رفت و آمد مادرم اینا خیلی دورن اصلا نمیان خودم سالی دوبار میرم یه تک و توکی هستن چند ماه یکبار اگه بیان یه مشت آدمای که دایم بدی رسوندن فامیلای شوهر برادر و اینا خیلی بدم میان ولی مجبورم 

منم فقط هفته ای یکبار خونه مامانم میرم 

مادر شوهرم وسواس شدید داره هیچکس خونش نمیره، تا چند  سال پیش هر هفته میومد خونه ی من دو روز میموند 

اونم دیگه کم کم جمعش کردم اعصابم نمیکشه همش تو جریان اتفاقات زندگیم بودن دوست نداشتم 

با خواهر شوهر و برادر شوهر من سالی یکبار 

احساس خیلی خوبی دارم تازه به آرامش رسیدم واقعا

رفت آمد خوبه به شرطی که جنگ اعصاب نباشه،من تو شهری که هستم با هیچکس رفت آمد ندارم،ن برادر شوهر ن برادر نه هیچکس فقط با خواهرم،ولی پسرام دوست دارن برن خونه دایی هاشون ولی دوست ندارم برم حوصله سونو ندارم چون دو رو هستند و این منو آزار میده

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

به نظرم درست نیست در این حد تو لاک خودت رفتن. اون بچه ها هم گناه دارن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

برا ارشد خوندن هم بهونه ی خوبی نیست. ربطی نداره کلا. الان اون قد صندلیای دانشگاهها خالیه شما ورقو سفید هم بدی قبولی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من و همسرم

فقط هفته ای یه بار با پسرم میریم خونه ی مادرم

گاهی خونه ی دوسته 13ساله م وگاهی اون میاد

به همسرم میگن بریم خونه ی بابات اینا میگه اونا سمی هستن ده ده دقیقه بیشتر تحمل دیدنشون ندارم چون خیلی آسیب زدن

از زنداداشاش هم خوشش نمیاد

من یکساله ازدواج کردم 

با خواهر شوهرام که اصلا ارتباط ندارم، فقط پاگشایی رفتم خونشون 

مادر شوهرمم شاید هفته ای یکبار 

اما خونه پدر خودم هر روز 

خونه برادرامم هر وقت دعوتم کنن

نمی‌دونم شرایط زندگی شما چطوره، اما من ترجیح میدم جایی که اذیتم نرم 

مثلا خواهر شوهرام اصلا احترام نمیزارن، مارو پاگشا کردن ، به یک هفته نشد ، شوهرم گفت یه دعوتی بده خواهرامو دعوت کن عید شده می‌خوام دعوتی بدم و .... 

اما الان که چندین ماه گذشته اصلا نمیگه بیا بریم سرزدنی، اونا هم نمیان خدارو شکر 

رخصت سیر جهان می خواستم از عقل گفت

اهل عزلت را سفر از یاد مردم رفتن است!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
2810