2777
2789
عنوان

کیا باهیچکس رفت و امد ندارن

403 بازدید | 23 پست

من الان چند ساله خونه برادر شوهرام نرفتم خونه خواهر شوهرمم همینطور. 

هفته ای یک بار خونه مادر شوهرم میرم اونا هم چند ساله اصلا خونه ما نیومدن. 

اخه من دوقلو داشتم این چند ساله خونه دائما بهم ریخته بود بچه ها سیستم ایمنیشون پایین بود تا جایی میرفتیم مریض میشدن این شد که چند سال خونه نشستم کسی هم کمکم نیومد. 

حالا از امثال یکم بچه ها میرن مدرسه و اینا اذیتشون به نسبت کم شده با دوستامون رفت و امد نداریم. با خانواده شوهرمم که جاری هام سلیطه هستند و چند باری دعوا شدید راه انداختن دوست ندارم دیگه ببینمشون. 

فقط یه دونه خونه مامانمینا میرم هیچ دوستی هم ندارم البته دوستای دانشگام هستن اما رفت و امد نداریم حوصله دعوت کردن مهمون هم نداریم اخه به تازگی دارم برای ارشد درس میخونم به نظرتون منزوی بودن خوبه؟ 

شما چطور با کیا رفت و امد دارید؟  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده خودم وشوهرم بافامیلاتقریباکات کردم 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

والا منم با کسی رفت و آمد ندارم... به خصوص از وقتی مادرم فوت شده‌‌...خانواده مادریم اهل تهرانن و تو شهر پدریم فقط خانواده پدرم هستند که از همون کودکی باهاشون معاشرت نداشتیم شاید سالی یک یا دوبار در حد یکی دو هفته برم تهران پیش خاله هام و داییم والا اینجا با هیچ احد الناسی معاشرت نداریم و راضی هم هستم احساس بدی هم ندارم معاشرت با همکار و دوست و رفیق هم دوست ندارم کلا فقط خودم هستم و بابام اعصابم آرومه و به هیچ وجه حس بدی به خاطر تنهایی ندارم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

من اصلا اینجوری نمیتونم کنار بیام و احتماعی هستم و از خانواده های شلوغ و دورهمی و مهمونی خیلی خوشم میاد

اما همیشه میگم اگه قرار باشه آدم های اطراف اینجوری باشن و همیشه دعوا باشه نباشن بهتره

چندوقتیه کم میریم و میایم اما دیگ دارم عادت میکنم هرچند ک خیلی سخته برای منه اجتماعی

و من این خصوصیتم و دوس دارم  

2810