2777
2789
عنوان

از دستم جاریم دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست نداره اون تو جمعتون نیاد تو چرا خودتو کنار میکشی گلمیجوری وانمود میکنی انگار مقصری

کلا تو یه جمع نیستیم من خونه مادرشوهر باشم اون نمیاد اون باشه من نمیرم 

یه خورده فعلا ازش میترسم آدم خطرناکی 

شوهرت چی میگه ؟؟ قطع رابطه کن جاری کیلو چنده

شوهرم خیلی ناراحت شد برادرشوهرم لینکارو کرد یعنی بیرونم کرد گفت برات هرجا خواستی دفتر باز میکنم 

شوهرم کلا خوشش از رفتار های جاریم نمیاد میدونه از منم خوشش نمیاد کلا زیاد همو نمیبینیم تو این یکسال اون یه بار اومده منم یه بار رفتم خونه مادر شوهرم عید همو دیدیم فقط 

شما نمیتونی نظر اونو عوض کنی یا رفتاراش رو فقط و فقط دوری و بی اعتنایی من تو محل کار قبلیم اینجوری بودم باورت نمیشه یه آدم اینجوری کاری کرد ک تمام آدمای دوروبرم باهام در افتادن دیدم چاره ای نیست محل کارمو عوض کردم به آرامش رسیدم الانم فقط ازش دور شو همین

شما نمیتونی نظر اونو عوض کنی یا رفتاراش رو فقط و فقط دوری و بی اعتنایی من تو محل کار قبلیم اینجوری ب ...

از کار اومدم بیرون دوری هم کلا دورم کاری به کارش ندارم اون کاربه کار من داره

از کار اومدم بیرون دوری هم کلا دورم کاری به کارش ندارم اون کاربه کار من داره

وقتی دوروبرش نباشی و کار خودتو بکنی یا یه حرفی میزنه با آرامش برا بقیه توضیح بدی بقیه متوجه میشن کی مقصره کمی طول میکشه ولی واقعا تاثیر داره همین آدم ک میگم رفت موقتی جای دیگه اوایل پشت سرم حرفایی میزد ک ....بعدا خودش با همونا درگیر شد و همه فهمیدن کی مقصره

شوهرم خیلی ناراحت شد برادرشوهرم لینکارو کرد یعنی بیرونم کرد گفت برات هرجا خواستی دفتر باز میکنم شوهر ...

فکر میکنم یه کم مبالغه میکنید؟آخه مگه فیلم ترکیه ؟همه تو کف هم باشن وبرا هم نقشه بکشن! بی خیال معلومه خودتون هم تحصیل کرده این شاید از شما خوشش نیاد اونم به خاطر اینه که با شوهرش همکارین ویه جا کار میکنید محل کارتونو عوض کنید و ارتباطتونو کم کنید فکرای ناجور هم نکنید 

وقتی دوروبرش نباشی و کار خودتو بکنی یا یه حرفی میزنه با آرامش برا بقیه توضیح بدی بقیه متوجه میشن کی ...

اره من کار خودمو میکنم همه میدونن مقصر شوهرم میدونه مادرشوهرم میدونه همه میدونن ولی خب با یه سری رفتاراش کلا آزار میده ادمو

اره من کار خودمو میکنم همه میدونن مقصر شوهرم میدونه مادرشوهرم میدونه همه میدونن ولی خب با یه سری رفت ...

اره خیلی سخته جاهایی ک دیگه زیادی زرزر میکنه جوابشو بده ولی کلا روشتون بی اعتنایی و سردی باشه

2810