2777
2789
عنوان

مشاور چه کار خاصی انجام میده

179 بازدید | 26 پست

آقا من یه مشاور دارم هر هفته زنگ میزنه با هم برنامه ریزی میکنیم.

خب اگه من میخواستم ۱ساعت از وقتم رو بدم به مشاور که با هم برنامه بنویسیم که خودم برنامه می‌نوشتم.

من میخواستم یکی برنامه ریزی برام کنه نه اینکه هر هفته کلی از وقتم رو بگیره.

الان باید جمعه برنامه جدید میداد هنوز که هنوزه برام برنامه رو نفرستاده

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشاور داشتم دواع نزدیک یک میل برنامه سنگین میداد بعذ می‌گفت سبکه سبکه ترازام هیچ تغیری نداشت می‌گفت کم میخونی

خودمون با رفیقم برنامه میریزیم تراز هردو مون خوب پولم نمیدیم دیگه خودمون با توانمون میخونیم

توبه شکستم🫀🙂

هیچ کار الکی فقططط پول حروم کردنه از نظر من واقعااا هیچ کاری نمیکنه من خودم برا خودم برنامه میریختم سنگین تر بودم،،من خرج کردم مشاور گرفتم هیچی به هیچی باید آزاد برم،دوستم دوهزارم خرج مشاور نکرد دانشگاه تاپ آورد 

فك ميكنم چون پول ميديم ب حرفاش مجبوريم گوش بديم 😂

درسته،ولی ما پول دادیم که برنامه ریزی کنه و سخت گیر باشه که درسامون رو بخونیم، نمیشه که اگه اینجوری باشه که دیگه ماه آینده رو پرداخت نمیکنم.

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

عوض کن اگ ب درد نمیخوره

فعلا هنوز هفته سومه 

دیگه ماه آینده کنسلش میکنم.

مشاور تو لحظه ای که خسته بشی و بخوای رها کنی هواتو دارهنه روزای خوب

دقیقاً 

منکه میخواست دیروز زنگ بزنه ببینه آزمونم رو چیکار کردم 

اصلا زنگ که نزد هیچ اصلا پیام هم نداد که چیکار کردی.

یه مشکلی برام پیش اومد گفت به اینا کاری نداشته باش فقط متمرکز بخون.

مشاور تو عوض کن تو مشاور میگیری ک وقتت برای برنامه ریزی نره

حتم،ا همین کار رو انجام میدم

هیچ کار الکی فقططط پول حروم کردنه از نظر من واقعااا هیچ کاری نمیکنه من خودم برا خودم برنامه میریختم ...

آخه من امسال کنکور دارم بعد تازه شروع کردم.

گفتم حیفه الان خودم برنامه بریزم و خراب کنم کنکورم رو.

اونموقع که مشاوره نداشتم بهتر می‌خوندم.

اینکه اصلا حواسش بهم نباشه که به دردم نمیخوره.

من مشاور داشتم دواع نزدیک یک میل برنامه سنگین میداد بعذ می‌گفت سبکه سبکه ترازام هیچ تغیری نداشت می‌گ ...

چقدر خوب 

منم مجبورم از این به بعد خودم برای خودم برنامه بریزم چونکه 

هی مشاور عوض کردن دردی رو ازم دوا نمیکنه فقط وقتم هدر میره

چقدر خوب منم مجبورم از این به بعد خودم برای خودم برنامه بریزم چونکه هی مشاور عوض کردن دردی رو ازم دو ...

جمعه ها برو کاغذ بیار خودت برنامه متناسب با توانت امتحان هفته بنویس.

مرور هم داخلش بذار چند باکس ده دقیقه با تست بیشتر.

پایه چندی چه رشته

توبه شکستم🫀🙂

جمعه ها برو کاغذ بیار خودت برنامه متناسب با توانت امتحان هفته بنویس.مرور هم داخلش بذار چند باکس ده د ...

دوازدهم تجربی 

2810