2777
2789
عنوان

دلیلش چیه

20 بازدید | 4 پست

با ذوق میگم دخترم ۴سالشه حروف الفبا رو بلده آبجیم نمیگه احسنت ..میگه همه بلدن..میگم چرا زحماتم رو نادیده میگیری ..این بچه که توی شکمم اینطور نبوده من براش وقت گذاشتم یادش دادم..میگه همه مادرا واس بچشون وقت میزارن..معنی نفس جمله رو نمیفهمه..میگم مگه من گفتم مادرا زحمت نمیکشن واس بچشون فقط من زحمت میکشم..مثلن دختر من شعر بلد نیس چون هیچ وقت یادش ندادم..ولی مطالب علمی رو بیشتر وقت میزارم و بلده..

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

گناه داره دخترت سه سال دیگ ذهنش در گیر این چیزا میشه بزا کودکی کنه تو این دوران 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا میگه چون دختره جرف شنویی داره و حرفتو گوش میده ..اجازه میگیره بابت همه چی..بهت احترام میزاره چون دختره

میگم یعنی همه دختر بچه ها اینطورن میگه آره

میگم من یادش دادم میگه نه چیز خاصی نیس همه اینطورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب مجبوری به خواهرت بگی نگو

خب میبینه دیگه خواهرمه..دیگه آدم به خواهرش نگه با کی دو کلام حرف بزنه.بحث فیس دادن نیس آدم که بع خواهرش فیس نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40