2777
2789
عنوان

شوهرمو دو بار فرستادم بیرون مامانم میگه چرا اذیتش میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 55 پست
مادر منم همینه جرئت ندارم جایی که حضور داشته باشه به شوهرم بگم اون ور تر بشین تا منم کنارت بنشینم

😐از دستشون 

مامان منم خیلی از این کارا می‌کنه 

اگه بیاد خونمون ببینه شوهرم داره ظرف میشوره یا یه کاری می‌کنه سریع میگه چرا خودت انجام نمیدی بعد می‌ره مثلا ظرفا رو میشوره باهاش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اتدم واقعا مغز میشکست فک کن تو ده دقیقه شیش هفت تا مغز انداختم توش همه رو خورد میکرد دیگه گفتم ا ...

اتفاقا خیلی سیاست داری عزیزم 

خیلی درست رفتار کردی چون از اول بهش گفتی باید حواسشو جمع می‌کرد اینجوری که بهش میگی ینی برا 

حرف خودت ارزش قائل شدی و مهمه اگه اذیت شه 

دفعه بعد بیشتر دقت میکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من ساعت ده شب گفتم لواشک میخام... مامانم گفت ن لازم نکرده بری، سرده،، فردا بخربراش.... نذاشت بره😞😞😞

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

😐از دستشون مامان منم خیلی از این کارا می‌کنه اگه بیاد خونمون ببینه شوهرم داره ظرف میشوره یا یه کاری ...

تو کاره خودتو بکن عزیزم کاره مامانت خیلی اشتباهه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😐از دستشون مامان منم خیلی از این کارا می‌کنه اگه بیاد خونمون ببینه شوهرم داره ظرف میشوره یا یه کاری ...

به هیشکی هم اجازه نمیده صبح شوهرمو صدا بزنه میگه خستشه بذارید بخوابه 

اگه یه ذره با شوهرم تند حرف بزنم کلی دعوام می‌کنه که چطور دلت اومد اینجوری بهش بگی😑

اتفاقا خیلی سیاست داری عزیزم خیلی درست رفتار کردی چون از اول بهش گفتی باید حواسشو جمع می‌کرد اینجوری ...

آخه نگا 

من داد و بیدادم نکردم که چرا برام نخریدی 

دوباره باید بری 

یا از این قبیل رفتارا

فقط به خدا با لبخند بعد از اینکه گفتم خسته نباشی گفتم ولی انگار یه چیزی قرار بود برام بخری یادت رفت 

اونم خودش گفت دوباره میزم

واااا خب مامانت داره دخالت میکنه. بابای منم اوایل ازدواجشون خیلی کار داخل خونه میکرده و خواهر بزرگم رو که کوچیک بوده نگه میداشته و به مامانم همیشه چشم میگفته. بعدش مامان بزرگم(طرف مادری) میگه مگه مرد هم کارِ توی خونه انجام میده؟ زشته و عیبه و بزرگ خونه اس. اینا رو زن باید انجام بده.

بابامم میشنوه و از اون روز تا الان که ۲۵ سال گذشته دیگه کار های خودشم نمیکنه حتی مامانم یه ماه بخاطر بیماری زمین گیر شده بود کاری کرده بود مامانم با بدبختی بلند میشد تا کوچیک ترین کار های بابام رو انجام بده

خلاصه که بقیه وقتی درمورد زندگیتون نظر بدن روی رفتار هردوتون تاثیر داره. نذار بقیه نظر بدن و دخالت کنن چه مادر خودتون چه مادر همسرتون چه هرکس دیگه ای

🤍.
2810