2777
2789

مامانم خونه ما بود 

شوهرم میخواست بره بیرون نون بخره بهش گفتم داری میای هم برام لواشک بخر هم یه اتد بخر اتدم مغز می‌شکنه

گفت باشه رفت 

بعد چهل دقیقه یک ساعت برگشت فقط نون خریده بود 

منم اول گفتم خسته نباشی دستت درد نکنه بابت نونا 

بعد همینجوری با لبخند (اصلا لحنم دعوایی نبود )گفتم ولی فک کنم قرار بود یه چیزای دیگه ای ام برا من بخری 

شوهرمم خندید گفت راست میگی از بس نونوایی شلوغ بوده نون که گرفتم از خوشحالی یادم رفته چی گفته بودی 😐

الان دوباره میرم میگیرم

بعد که رفت مامانم بهم میگه چرا اذیتش میکنی یک ساعت رفته نونوایی خسته اومده بهش گفتی دوباره برو خب بعدا میخریدی چی میشد 😑

میگم مامان مگه من بهش گفتم برو 

دیدی که خودش گفت دوباره میرم 

میگه نه تو سیاست نداری 🥴

اگه میذاشتی یکم بعد میگفتی بهتر بود عزیزم

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

مامانا دوماد دوستن ولی خب کار توهم بد نبود دیگ ی لواشک چیه ک ادم بخواد بخاطرش سیاست خرج بده زندگیش کلا میشه نقش بازی‌ کردن 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری شوهرته دلت خواسته

اونم نه نگفته که بگی خسته بوده زورش کردی

اتفاقا تا لباس تنشه باید بره بگیره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اتفاقا تا لباس در نیاورده میشه گفت بعدش به چه درد میخوره

بهتره همسرشون یکم استراحت کنن

بعد بگن عزیزم فلان چیزو یادت رفته

و عصر برن بیرون بخرن

چیز ضروری هم که نبوده که فوری نیازشون بشه.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
مامانا دوماد دوستن ولی خب کار توهم بد نبود دیگ ی لواشک چیه ک ادم بخواد بخاطرش سیاست خرج بده زندگیش ک ...

اره واقعا خیلی دوسش داره بار ها بهم ثابت شده حتی گاهی فک میکنم بیشتر از من دوسش دارن 

آخه اتدم لازمم بود فک کن اتد خودم تو ده دقیقه شیش هفت تا مغزو خورد کرد 

2810