2777
2789
عنوان

زیباترین دختری که توعمرم و تو اینستا دیدم📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست
الان همه خوشگلا میان میگن این که خوشگل نیست من خوشگل ترم 😃یا منم انقد آرایش کنم خوشگل میشم

اره دارن میگن ببین😑

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر کسی دست و رو شسته و بی آرایش زیبا باشه اون وقت میشه گفت زیبا وگرنه با آرایش و فیل.تر و... همه زی ...

بخدا عکس بدون آرایششم همینقدر زیباست

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
نهههه برو تو پیجش عکسای دیگش مشخصه اصلا بینی عمل نداره خودشم گفته هیچ عمل زیبایی انجام نداده

همشون همینو میگن عزیزم الان سلبریتی ها مخفیانه عمل میکنند ولی من چون دوستام اکثرا این عمل ها رو انجام دادن متوجه میشم مثلا بازیگر رویای خیس نگاه کن اون طبیعیه واقعا چهرش زاویه صورتش... 

😎💚🐬
همشون همینو میگن عزیزم الان سلبریتی ها مخفیانه عمل میکنند ولی من چون دوستام اکثرا این عمل ها رو انجا ...

نمیدونم والا 

ولی عکس گذاشته بود کاملا صورتش طبیعی دیده میشد

خوشگله واقعا. برای من فرقی نمی کنه که کسی عمل زیبایی هم داشته باشه. به هر حال خوشگله خب. خیلیا عمل ز ...

آفرین دقیقاااا