2777
2789

چقد کار داره خب تا اونموقع زخمام خوب میشن میگه برا شوهرم پیامک شکایت میره خیلی استرس دارم چطور برخورد میکنه بگم مامانم بیاد چند روز دیگه برای اون پیامک میره  

ثنا داری؟

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ۵ سال پیش ‌که داشتم

ثنا زود میاد ولی ببین تو باید ارجاع از اگاهی میبردی برا پزشکی قانونی تا صورت جلسه بشه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
ثنا زود میاد ولی ببین تو باید ارجاع از اگاهی میبردی برا پزشکی قانونی تا صورت جلسه بشه

خب هنوز نرفتم کلانتری رفتم قوه قضایی ثبت شکایت کردم بعد گفت پیامک میاد میری پیشخوان بعد کلانتری نامه میگیری میری پزشک قانونی

خب هنوز نرفتم کلانتری رفتم قوه قضایی ثبت شکایت کردم بعد گفت پیامک میاد میری پیشخوان بعد کلانتری نامه ...

برو کلانتری بگو ارجاعت بدن پزشکی قانونی 

تا بخواد پیامک اون بیاد و بیفتی تو صورت جلسه و ال و بل اثار رفته و اونم عدم تمکین زده و میفتی تو دردسر

گفتن فردا میاد پیامک بعد برو کلانتری ،عدم تمکین چرا

الان خونه خودتی؟

اره

خب پ عدم تمکین نمیتونه بگیره 

ولی تا نامه اومد برو کلانتری ارجاعت بده زود پزشکی قانونی بعد عدم امنیت جانی بگیر برو خونه پدرت ک اسیبی بهت نزنه

الان خونه خودتی؟

من فقط میخوام بفهمه من ازش نمیترسمو فقط حرف نمیزنم وقتی گفتم ازش شکایت میکنم پا پس نمیکشم تا آخرش میرم هزارتا راه دارم برای طلاق زندانیه اعتیاد داره بیکاره دست بزن داره نمیتونه کاری کنه 

من فقط میخوام بفهمه من ازش نمیترسمو فقط حرف نمیزنم وقتی گفتم ازش شکایت میکنم پا پس نمیکشم تا آخرش می ...

برا چی موندی؟

خب پ عدم تمکین نمیتونه بگیره ولی تا نامه اومد برو کلانتری ارجاعت بده زود پزشکی قانونی بعد عدم امنیت ...

خانوادم تهرانن گفتم مامانم بیاد اما میخوام فقط بترسونمش تا حق طلاق و حضانت بچه هامو و تعهد که دیگ هدم بشه رو بگیرم 

خانوادم تهرانن گفتم مامانم بیاد اما میخوام فقط بترسونمش تا حق طلاق و حضانت بچه هامو و تعهد که دیگ هد ...

عدم صلاحیت بگیر

2810