دوستان من یه رفیقی دارم (جنس مخالف) خیلی باهاش صمیمی ام، با داداشمم صمیمی هست اینی که میگم بعد من کلا یه اخلاقی که دارم اینه که از رو نمیرم، یعنی نه واسه بیشتر چیزها، من این داشمون رو مثل داداشم میدونم، امروز باهاش بیرون بودم اومدم خونه دیدم داداشم اخم کرده گفتم چته، گفت با کی بیرون بودی تا این وقت، ساعت 5 کلاس تا ساعت6ونیم کلاس داشتم و ساعت 7. ربع اینا که بیرون بودم و نزدیک خونه ی همینی که. میگم بودم زنگ زدم بهش گفتم کجایی گفت خونه، گفتم حوصله داری بیایی بیرون؟ گفت نه، گفتم اهه نیایی میکشمتا زودباش حاضرشو، اخر سرم اومد یه 1و نیم ساعتی بیرون بودیم که مسیرمون جدا شد رفیقم رفت خونشون منم لباس لازم داشتم رفتم خریدم ******************** به داداشم گفتم کجا رفتم و اینا، باکی بودم و خرید کردم بعدش یکم اخمش رو باز کرد ولی خب بهم گفت خاکتوسرت خیلی پررو ای دوستان حق دارم ناراحت بشم از حرف داداشم یا نه؟ بنظرتون رفیقم چیزی. به داداشم گفته راجب من یا نه؟ چرا داداشم با اینکه میشناستش بازم اینجوری گفت؟ الان من حس میکنم دوستم به داداشم گفته که بهش میچسبم اخه از رفتاراش معلوم نمیشه که دوست نداره باهام وقت بگذرونه، بنظرتون من بد برداشت کردم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .