2777
2789
عنوان

امروز مدیر مدرسه میخواست دخترم و اخراج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
توو خونه درس میخونه؟گوشی نداره؟اگر داره،استفاده ازشو محدود کن تا درس یخونه

گوشی نداره ولی کلاً تنبله

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
نه اصلا گوشی نداره.. خیلی تنبله مثلاً میخواد یه کاری انجام بده جون به لبم میکنه از بس موس موس میکنه

دو راه داره. 

اولیش اینکه خودتون به شدت سخت گیر باشید، البته نه از نظر روانی که اذیتش کنید بلکه تشویق کنید و خودتون بالای سرش باشید تا درس هاشو زود بخونه و یا قول یه جایزه که میخواد رو بهش بدین

اگه دیدیدن این راه جوابگو نیست صادقانه باید بگم باید ولش کنید به حال خودش... تا اینکه سرش به سنگ بخوره، یا میخوره و خودش خودش رو بالا می‌کشه یا هم متاسفانه درس برای بچه شما مناسب نمیشه. البته در اکثریت مواقع بچه به خودش میاد. دختر خاله منم مثل دختر شما بود، خاله ام باید بالا سرش می ایستاد درس بخونه، خیلی ضعیف بود درسش. بعد که ول کرد، یک سال تموم دختر خاله ام تحدیدی آورد و شنیدم که تو مدرسه از نظر روحی خیلی اذیت شده برای همین به خودش اومد و حالا دبیرستان از شاگرد اول هاست 

بچه باید خودش بخواد تا بشه. خیلی وقت ها زور کار ساز نیست 

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه طرز برخورد مدیره؟به اون چه که گفته بره قالی بافی براش معلم خصوصی دلسوز و مهربون بگیر تا تقویت ...

آره به خدا گفت ببرش خونه نمیخواد درس بخونه ببر قالی بافی کنه اینو چه به درس خوندن 

هزینه اش زیاده همسرم نمیتونه.. ولی کلاس تقویتی گذاشتمش همون مدرسه

از اینترنت واسش کلیپای آموزشی بذار ببینه و تمرین کنه، داخل همون شادشونم اگه سرچ کنه کلی تمرینای مختلف هست اگه سر کلاس یاد نمیگیره اینطوری میتونه خودشو برسونه

چمیدونم، یه بارم واسه ما بشه.

دو راه داره. اولیش اینکه خودتون به شدت سخت گیر باشید، البته نه از نظر روانی که اذیتش کنید بلکه تشویق ...

هی به خدا دختر همسایه مون مادرش طلاق گرفته رفته چهار تا بچه جمع میکنه خونه زندگی رو تمیز میکنه غذا میپزه.. شاگرد اول هم هست 

آخی عزیزم چرا ؟همیشه اینطوری بوده یا امسال ؟مگه درس خوب نمی‌خونه ؟

یه دوست داره همش باهم جیک تو جیکن تو مدرسه شانس گند امسال بازم همکلاسی شدن باهم