2777
2789

دخترم قبلاً فقط ریاضی ضعیف بود بقیه درساش خوب بود کلاس هفتم رفته عربی و انگلیسی و ریاضی و علوم مطالعات ریاضی از دم ضعیف شده ارزشیابی ماهانه رفتم کارنامه بگیرم مدیر مدرسه گفت ببرش خونه نمیخواد درس بخونه ببر قالی بذار ببافه اینقدر التماس کرد گریه کرد دخترم بعدم روی کارنامه نوشته اگه این ماه امتحاناتش بد بشه اخراجه از مدرسه... چیکار کنم موندم به خدا خسته شدم درساش خیلی ضعیفه 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوشی دستش دادین؟ یا تبلت و فضای مجازی؟ اگه آره بگیرید از دستش

نه اصلا گوشی نداره.. خیلی تنبله مثلاً میخواد یه کاری انجام بده جون به لبم میکنه از بس موس موس میکنه 

اگه درای معلم خصوص بگیرو گرنه خودت هر روز 3 ساعت وقت بزار تا اکی بشه

حالا همون مدرسه هزینه گرفت برای کلاس تقویتی 

بهش انگیزه بدید و براش معلم خصوصی بگیرید البته به شرط اینکه خودشم قلباً همکاری کنه و پا به پای معلمش پیش بره

ولی کار مدیرشونم درست نبوده چون بعضی مواقع همین رفتار باعث میشه دانش اموز کلا دیگه از درس و مدرسه زده بشه بخصوص یه دختر توی این سن، حالا بماند که اخراج کردن به این راحتی نیست و کلا نمیتونه همچین کاری انجام بده

چمیدونم، یه بارم واسه ما بشه.

این چه طرز برخورد مدیره؟به اون چه که گفته بره قالی بافی براش معلم خصوصی دلسوز و مهربون بگیر تا تقویت ...

هزینه اش زیاده همسرم نمیتونه.. ولی کلاس تقویتی گذاشتمش همون مدرسه 

2810