2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیب

1 بازدید | 15 پست

دیشب خواب خیلی عجیبی دیدم که باعث شد از صبح تا الان فکرمو مشغول کنه

خواب دیدم  یک مردی که غریبه بود بهم گفت میخوام یکی از رازهای این دنیا رو بهت بگم که هیچکدوم ازین انسانها یک لحظه هم بهش فکر نکرده میخوای بشنوی؟

گفتم اره .بعد بهم گفت قبلش ازت یک سوال میپرسم ودرست فکر کن بعد جوابمو بده 

پرسید بنظرت تمام زندگی شخصی ما ادما پیش خودمون محفوظه وکسی در اون دخالتی نداره؟

من فوری جواب دادم خب تاجایی اره کسی از زندگیمون خبر نداره اما بعضی زمان ها بعضی ادما دخالت میکنن

لبخند زد وبهم گفت اگه بهت بگم هیچکدوم از شما ادما زندگی شخصی ومسائل شخصی ندارین چیمیگی؟اگه بگم هستن کسایی که از همه چیزتون خبر دارن چیمیگی؟

گفتم منظورشما چیه؟

(گفت یکی از راز هایی که اون گروه نمیخوان مردم بدونن این هست که  این آینه هایی که دستتون میگیرین واون رو منحیث شی میبینید که میتونید خودتونو توش تماشا کنید در واقع یک دوربینی داره که شمارو اونا تحت نظر دارن و حتی میدونن شما درصورتتون و بدنتون چند تا خال دارید!

گفت شما مردم خیلی ساده هستیدواز هیچی اطلاع ندارید وفقط وسیله زمین بازی اونا هستید)

گفتم منظورتون ازون گروه چه کسایی هست وچرا جوری رفتار میکنی ومیگی شما مردم که انگار خودت جز ما نیستی؟

تا اینو پرسیدم از خواب بیدار شدم

wooow

البته واقعیته تمام خوابت 

ما همه تو ماتریکس زندگی میکنیم و داریم کنترل میشیم

توسط افراد دیگه

آینه ک واقعا برای من عجیب و ترسناکه

این خونه ای ک امسال گرفتیم پُره اینه ست و من از روز 

اول از اینه هاش میترسیدم 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عجیب

من رو عمیقا به فکر برده 

استایل اون ادم اصلا شبیه ادمای امروزی نبود مثل این فیلمای امریکایی قدیمی هست که یکجور کلاه گردی میپوشن همراه بالباسایی که اونا میپوشیدن 

wooowالبته واقعیته تمام خوابت ما همه تو ماتریکس زندگی میکنیم و داریم کنترل میشیمتوسط افراد دیگهآینه ...

خیلی برام جالب بود 

و حقیقتش هم همینه 

ما ادما حقیقتا هیچی دست خودمون نیست انگاری همه چیز برنامه ریزی شده ست

یه کلیپ دیدم میگفت قدیم اینه هادر داشت ورو درش قران داشت چرا چون ازراه اینه میان.که وقتی نیازنداشتن درشو میبستن واون قران روی درهم حکم قفل روداشته

۷۵.۹۲۸۰
من رو عمیقا به فکر برده استایل اون ادم اصلا شبیه ادمای امروزی نبود مثل این فیلمای امریکایی قدیمی هست ...

احتمالا منظورش اون فضای سیاه اینترنته یه مستند درموردش دیده بودم که چطور از همه چیز مردم خبر دارن

خیلی برام جالب بود و حقیقتش هم همینه ما ادما حقیقتا هیچی دست خودمون نیست انگاری همه چیز برنامه ریزی ...

در مورد ماتریکس چیزی خوندی تا حالا؟

ب جرات میتونم بگم توی اطرافیانم هیشکی زندگیش مث

من نبوده 

از بچگی ب چشم خیلی چیزها رو دیدم از اتفاقات بگیر تا ادم های عجیب با قدرت های خارق‌العاده 

قضیه ماتریکس برا من حل شده ست و مطمئنم دارن مارو

میبینن

اما برای زندگي های موازی بهم ثابت شد اگه وجود ی سری

افراد دور و بَر من نبود الان یه موقعیت کاملا متفاوت داشتم

اما هنوز هم گیجم تو این زمینه

دنیای جادو و جنبل هم دنیای عجیبیه  😑

اصلا کلا دنیا جای عجیبیه

چقدر سندیت داره؟!

تو فنگشویی هم اومده

سندیت داره ب من اطمینان کن

از ادم های بزرگ این حرفارو شنیدم 

خودم ی دیوار اتاق خابم تماما اینه ست  شده عذاب من

برو یوتیوب بزن اینه در دنیای ماورا (شیخ کاوه)

کلا شیخ کاوه حرفاش حقیقته میتونم بگم ب جز مورد تناسخ 

بقیه حرفاش رو قبول دارم

تو فنگشویی هم اومدهسندیت داره ب من اطمینان کناز ادم های بزرگ این حرفارو شنیدم خودم ی دیوار اتاق خابم ...

در مورد فنگ شویی  فقط میدونم که همه چیزش راست نیست.

یه سوال دیگه در این مورد تحقیق کردی؟چرا  همه حرفای کاوه رو قبول داری بجز تناسخ ؟

در مورد فنگ شویی فقط میدونم که همه چیزش راست نیست.یه سوال دیگه در این مورد تحقیق کردی؟چرا همه حرفا ...

همه ویدئوهاش رو ندیدم 

اما اکثرا با چیزهایی ک من از استادم شنیدم یکیه 

تناسخ حقیقته محضه و من ایمان دارم بهش اما نمیدونم

چرا مسلمون ها ردش میکنن

در مورد ماتریکس چیزی خوندی تا حالا؟ب جرات میتونم بگم توی اطرافیانم هیشکی زندگیش مث من نبوده از بچگی ...

نه حقیقتش چیز خاصی نمیدونم درموردش بقول خودتون دنیا کاملا عجیبه 

من همیشه به این فکر میکنم که حتی این مدرسه رفتن هم برنامه ریزی شده هست انگار تا فکروذهن بچه هارویه سمت دیگه بکشونن تاهمه سمت شغلی برن که اونا انتخاب میکنن

مثلا همین ادیسون و استیون جابزو...هیچکدوم اینا درس درست حسابی نخوندن رفتن سمت چیزی که ایده هیچکس نبود خودشون واسه خودشون شغلی بوجود اوردن 

2810