2777
2789
آرزوی هر روز من همینه😂یه تومن دارم کلا از یه پلاک انار خوشم اومده شاید بگیرم شایدم نگیرم ولی با یه ...

اون یه تومنوبده اجیل پونصدبده اجیل بقیشم بده تخمه شکلات بخداانقدداره چیزاروزب روزگرون میشن من خواهلردوماه هس دارم هی پول جمع میکنم میدم شب یلدایی چون میبینم بااین اوضاخوردنیاهی دارن گرون میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون یه تومنوبده اجیل پونصدبده اجیل بقیشم بده تخمه شکلات بخداانقدداره چیزاروزب روزگرون میشن من خواهلر ...

آخه با زور جمع کردم نمی‌خوام برا یه شب خرجش کنم این چیزا رو شوهرم باید بگیره وقتی نه اینارو میخره نه پول میده بهم که بگم خب خرج میکنم یه ماه بعد میاد دستم،نمیتونم انقد راحت خرجش کنم شاید طلا بگیرم بلکه نمردم و اون روزو دیدم پول داشته باشم یه شب یلدای قشنگ بگیرم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

امسال خونه یکی از فامیل هامون دعوتیم خیلی خوشحالم😂🥹

چون تولدم فردای یلدا هست پارسال مامانم خاله هام رو دعوت کرد هم تولد گرفتیم هم شب یلدا رو با همدیگه بودیم. غذا هم دلمه، غاز(مثل مرغ شکم پر درستش کردیم)، یه نوع خورش داشتیم که یادم نیست چی بود ولی از ترس بد غذایی بچه های کوچیک مامانم چند تیکه مرغ رو طعم دار کرد و سرخ کرد گذاشت کنار غذاها که بخورن

مخلفات هم خیار ماست، سالاد شیرازی، رب انار، دوغ و نوشابه، لیمو، سبزی، ژله

میوه هم هندوانه و انار و خیار و سیب و پرتقال. کنار اینا شکلات برای چایی و کیک تولد و کدو حلوایی و لبو و پفک و چیپس و پفیلا و تخمه هم تهیه کردیم

میدونم زیاده ولی خب تعداد مهمونامون بالا بود و کلی بچه ریز داشتن. از طرفی هم تولد بود هم شب یلدا

🤍.
آخه با زور جمع کردم نمی‌خوام برا یه شب خرجش کنم این چیزا رو شوهرم باید بگیره وقتی نه اینارو میخره نه ...

بخدااجی منم بایه بدبختی پول جمع کردم ک بگیریم دوماه جمع کردم دادم اجیل وشیرینوشکلات تخمه هرچی توبگی اخ پارسال دستش تنگ بودشوهرم منم گفتم ازحالابفکرباشم منم مث تودلخشویی ندارم خواهرباتمام بی حوصلکی گرفتم بخاطردل بچم🥲

بخدااجی منم بایه بدبختی پول جمع کردم ک بگیریم دوماه جمع کردم دادم اجیل وشیرینوشکلات تخمه هرچی توبگی ...

قربونت برم ایشالا کلی بهتون خوش بگذره ایشالا سال دیگه بدون نگا کردن به قیمت این وسیله هارو بگیری

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

قربونت برم ایشالا کلی بهتون خوش بگذره ایشالا سال دیگه بدون نگا کردن به قیمت این وسیله هارو بگیری

امیدوارم مادرم حضرت فاطمه هم بهترین وسیله خیرروبرات بسازه انقدچیبت پول باشهههههههههههههههههههههههههههه ک وقتی میری مغازه طلافروشی فقط بگی اععع این چقدخوشگل کارت بکشششش 🫂

2810