2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 117 پست
ممکنه تو ذهنش تصویر سازی کنه یا مصلا یهو فکرش بره سمت دوستش ببین بهش پنج شنبه جمعه ها یه روز در میان ...

از این لحاظ خوبه 

ولی تا دفترو کتابو میاری انگار چهرش عوض میشه میگه ای بابا دوباره

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
بیشتر مشکل تمرکزو توجه داره خودم میدونم والله دیر اموزو نمیدونم هنوز شاید باشه دوستم با اخلاق خشکش ا ...

شاید چون گوشه گیره و نمیتونه تو کلاس صحبت کنه 

و حتی ممکنه تو کلاس جواب سوال و بدونه خجالت بکشه بگه

اینجور دانش آموزا تو کلاس به چشم معلم نمیاد متاسفانه که اشتباههه

نیاز به توجه بیشتری داره

من باشم باید بیارمش پیش میز خودم بشونمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایناها ت فردا نشانه جدید فکر کنم ر یاد میدن من که حوشحال نیستم 🥲

چقدر  تو خودت و اذیت می کمی یه معلم خصوصی براش بگیر هفته ای دو روز بیاد 

تو روش تدریس بلد نیستی فقط داری خودت و بچه رو به فنا میدی

بیشتر مشکل تمرکزو توجه داره خودم میدونم والله دیر اموزو نمیدونم هنوز شاید باشه دوستم با اخلاق خشکش ا ...

شربت امگا میدی بهش عزیزم؟

قطعا معلم بهتر از منو شما میدونه عزیزم 

فعلا نگران نباش و منتظر بمون ببین نظر معلم چیه

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینکه به کل درساش و ول کنی خودت بکش کنار بزار مجبور بشه یاد بگیره 

من خودم یکبار مامانم بهم املا نمیگفت هرچی میگفتم معلم گفته میگفت کتاب و بزار جلوت بنویس خودم مینوشتم میدادم امضا کنه درسام هم همیشه از همه بهتر بود 

جذاب سایتم😜

اخه همه من باید کمش ۵ ساعت روزانه باهاش کار بشه اخه وقت نیست صبح مدرسس تا بیاد خونه یک ظهر تا ۳ که ...

مهم کیفیت آموزش هست هنگام آموزش باید چند حس بچه رو درگیر کرد همش بگی بنویس  نتیجه نمی‌گیرید .

ضمنا قبل از آموزش خواندن و نوشتن باید آگاهی واج شناختی کامل به بچه آموخته بشه ، مفصله واقعا نمیتونم همه رو بنویسم

از این لحاظ خوبه ولی تا دفترو کتابو میاری انگار چهرش عوض میشه میگه ای بابا دوباره

ببین اینجور بچه ها چون از درس و کتاب بدشون میاد

باید درس و تو قالب بازی و شعر و داستان و ...اینا بگی

که مسلما تدریس هر معلمی با همکارش فرق می‌کنه 

ولی جوری باید به بچه بگی که تو قالب بازی باشه 

اینطوری...

خصوصاً ریاضی که کلا ابزار میخاد 

چوب خط و چینه و...

واسه الگویابی عکس سه در چار خودشو بزار بعد یه چینه سبز دوباره عکس خودش یه چینه سبز 

یه جوری که براش جذاب باشه 

چند تا فامیل دخترکلاس اولی داریم ادمای حرف بزنو بیخود که از شاهکارای بچه هاشون ۲۴ ساعت دارن میزارن ...

بشنو و باور نکن 

پسر من کلاس نقاشی رفته بعد تو کلاس ۴ معلم بهشون گفته بود نقشه ایران رو بزار جلوت از روش بکش حالا همون روز هم من رفتم دنبال پسرم و پسر دوستم 

پسره اومدخونه ما تا مامانش بیاد 

بچه ها شروع کردن که معلم چه تکالیفی میخواد ازشون 

گفتن امروز نقشه ایران رو کشیدیم 

جفتشون دفتراشونو باز کردن نشونم دادن 

پسره نقشه رو خوب نکشیده بود 

بالاخره اومدن دنبالش،و بردنش 

شب که مامانه برا تشکر زنگ زد گفتم باید بچه ها نقاشی نقشه رو دربیارن 

گفت پسر من که خوب کشیده نقشه رو 

پسر من کامل کشیده بود بدون هیچ نقصی ولی برای اون رو من دیده بودم 

بشنو ولی باور نکن

پسر منم کلاس اوله. مشکلی ندارم باهاش ، همه چیو میخونه خودش حتی کتاب داستان رو خودش درست و صحیح میخونه. همه چیزش عالیه اما تو نوشتن تنبله تنبل، حوصله نوشتن نداره. من قبل مدرسه یعنی دو سه سال گذشته ریاضی و فارسی باهاش کار کردم ساعت هم بلده. اموزش قبل دبستان تو بازدهی دوران دبستان خصوصا کلاس اول خیلی تاثیر داره. گفتین نگیم کار کن. اما من میگم کار کن. با تکرار و تمرین زیاد شک نکن مشکل دخترت حل میشه. هوشش که میگی خوبه. دخترتون شاید اختلال تمرکز داره. برش مشاوره خوب میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
والا منو همینجوری بار اوردن از بهترینا بودم مدرسه جوری نبودم باید کسی بهم بگه بخون خودم همیشه میخوند ...

من همین جوری بار اومدم و به شدت پشیمون

اتفاقا تیزهوشانم خوندم 

استرسم گند زد به زندگیم، فلجم کرد تو سنین بالاتر

المپیادمو گند زدم

کنکورمم همین طور

وقتی نیاز به آرامش داری گند میزنه تو عملکردت

ادم نباید فقط جلو پاشو ببینه باید اثار بلند مدتم ببینه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
دخترتون بازی گوشه درس خوندن دوست نداره. و خنگ بازی در میاره اون درس یاد نمیگیره به این آسونی هم خودش ...

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 
2810