2777
2789
عنوان

ست جشن تکلیف➕عکس

1 بازدید | 6 پست

شیرازی های عزیز از کجا میتونم تو شیراز تهیه کنم؟

خانوما برای دختر خانوماتون از کجا سفارش دادین؟پیج معتبر سراغ دارین؟ 

از یه پیج عکس غیرژورنالی از چادر و...خواستم، فقط از کارگاهش عکس فرستاد گفت از چادرا عکس ندارم ،اعتماد کنم بنظرتون؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

حتما که نباید از شیراز سفارش بدی ما تهرانیم ،شادیهای مذهبی همه شهرها شعبه داره خیلی هم معتبره ،فکر کنم شیراز هم شعبه داره ،میتونی از اون سفارش بدی دوستای دخترم یسری هاشون ازون گرفتن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما که نباید از شیراز سفارش بدی ما تهرانیم ،شادیهای مذهبی همه شهرها شعبه داره خیلی هم معتبره ،فکر ک ...

تو خود شیراز گفتم اگر جایی باشه برم حضوری ببینم و مطمئن بشم از کیفیت کار ، برا کل کلاس میخواسم گفتم شرمنده ی مادرا نشم یه وقت...

این شادی های مذهبی پیج داره؟ یا تو اینا کانال داره ؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تو خود شیراز گفتم اگر جایی باشه برم حضوری ببینم و مطمئن بشم از کیفیت کار ، برا کل کلاس میخواسم گفتم ...

من تو بله زدم آورد بالا برام همونجا شعبه هم دارن فکر کنم حضوری بزی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
من تو بله زدم آورد بالا برام همونجا شعبه هم دارن فکر کنم حضوری بزی

مرسی عزیزم