2777
2789

آزمایش دادم .یه آزمایشی درباره یه بیماری خیلی سخت و شایدم ناعلاج .فردا جوابش بعد یک هفته حاظر میشه .توروخدا برام دعا کنین هیچکسو ندارم .

از این شهرو تک‌تک این کوچه ها گرفته دلم دلم دلممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها توروخدا دعا کنین واسم حالم خیلی بده .بخدا با خودم گفتم اگه جوابش مثبت باشه یه بلایی سر خودم بیارم تموم شه کلا 

ایشالا شما که زندگی رو دوست داری چیزیت نباشه مثل من که از خداشه بمیره راحت شم ازشر این دنیا

بخدا تو 27 سالگی بخوام بمیرم یا مریض باشم واقعا عالیه برام .توهم قدر سلامتیتو بدون بهترین نعمته

انشاالله ک هم جواب ازمایش تو منفی هس هم مال من

فقط امیدم ب خداس تو اوج جونیم سخته برام ایشالا توهم سالم باشی قربونت برم 

بخدا تو 27 سالگی بخوام بمیرم یا مریض باشم واقعا عالیه برام .توهم قدر سلامتیتو بدون بهترین نعمته

ای بابا وقتی از زندگی لذت نبری آرامش نداشته باشی پدرومادر نداشته باشی جایی نداشته باشی بری کسی نداشته باشی باهاش حرف بزنی یه بچه مریض خدا بهت داده باشه بعضی وقتا مردن هم نعمته 

شمام که زندگیت گلو بلبل نیست متاسفانه منم خیلی فکر کردم بذارم برم یه شهر دیگه ولی آخرش چی 

من مشکلاتم خوب ازشما بیشتره ولی واقعا برای چی اینقدر حرص بخوری ایشالا که سالم هستی دلم روشنه 

2810