2777
2789
عنوان

بیاید برای جریمه دانشگاه ازادددد😐😐😐😐 وکیل و حقوقدان ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 33 پست
پس هنوزم مثل قبلنا ترم اول رو خودشون انتخاب واحد انجام میدن شما غیراز شهریه ثابت شهریه متغییرم داشتی ...

خب ببین باید کلا شهریه ثابت حساب بشه ک اونو نصف کنن

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نه اونا انجام داده بودن

اینجوری که من میدونم باید چون انتخاب واحد شدی همه ی شهریه رو بپردازی یا اینکه تو حذف اضافه واحداتو حذف میکردی که شهریه ندی بابتشون بعد نصف شهریه ثابت ترم های باقی مونده رو هم بپردازی 

نه اصلا نمیتونناین قانون واسه همه جاستنمیتونن از خودشون چیزی در بیارن

خب دیگ اینا دارن شهریه متغییر حساب میکنن من اصلا ی ماه نشده اومدم دانشگاه بعد یک کلاس اسناد ک شهریه دادم اصلا تا الان برگزار نشده و همش کنسل شده

اینجوری که من میدونم باید چون انتخاب واحد شدی همه ی شهریه رو بپردازی یا اینکه تو حذف اضافه واحداتو ح ...

خب من انتخاب واحد هامو حذف کردم امروز 

یعنی داری احساسی تصمیم میگیری؟منظورت چیه؟یعنی محیطش خرابه؟بچه ها به دلت نیستن؟تصورت چی بوده از دانشگ ...

رشته ی مورد علاقم نیست و تهش پوچه

خب ببین باید کلا شهریه ثابت حساب بشه ک اونو نصف کنن

من ترم هایی که نرفتم نصف شهریه ثابت رو پرداختم 

ولی این ترم نخوام برم جز هزینه ثابت پول انتخاب واحدهایی هم انجام دادم باید بدم مگه اینکه حذفشون میکردم

خب دیگ اینا دارن شهریه متغییر حساب میکنن من اصلا ی ماه نشده اومدم دانشگاه بعد یک کلاس اسناد ک شهریه ...

حالا دیگ کلاسا تشکیل شده یا نه مهم نیست

اما قانونش نصف شهریه ثابته

اگه دیدی میخوان بامبول بازی کنن حتما بگو شکایت میکنی از دانشگاهشون

حالا دیگ کلاسا تشکیل شده یا نه مهم نیستاما قانونش نصف شهریه ثابتهاگه دیدی میخوان بامبول بازی کنن حتم ...

دقیق شهریه ثابت بعد من ترم یک چرا باید متغییر پرداخت کنم؟

دقیق شهریه ثابت بعد من ترم یک چرا باید متغییر پرداخت کنم؟

ترم یک رو اگ رفتی باید متغیرشم پرداخت کنی حتی اگ فقط یه هفته بری سر کلاسا

ولی برای انصراف نصف شهریه ثابت ترم های باقی موندس

2810