2777
2789

آقا ما امروز رفتیم دانشگاه واسه انصراف بعد گفت باید جریمه بدی این مشکلی نیستا

مشکل اینه من شهریه ثابتم‌ ۴ میلیون خوردیه بعد باید اینو نصف کنیم‌ (شهریه ثابت ت سایت میزنه)بعد این زنه میگفت تو شهریه ثابتت‌ ۸ میلیونه‌ که باید نصفش بدی ک بشه ۴ میلیون :/

بعد من اصلا کلاس هارو نرفتم و از آبان ثبت نام کردم حالا یکی از استادا کلاسش برگزار نشده تا الان اصلا چرا من باید حتی جریمه این کلاس رو بدم؟ میتونم از راه قانونی شکایت کنم؟چون داره بی عدالتی میشه این وسط هیچکدوم از کلاس هاش تشکیل نشده بعد شهریه هم گرفتن درسته قانونه جریمه باید بدم ولی شهریه ثابت ت سایت زده ۴ میلیون خوردی ک نصفش میشه ۲ میل

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

برادر من سال ۸۳ انصراف داد جریمه نبود

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نه اونا انجام داده بودن

پس هنوزم مثل قبلنا ترم اول رو خودشون انتخاب واحد انجام میدن شما غیراز شهریه ثابت شهریه متغییرم داشتی که احتمالا همشون باهم میشه ۸ تومن که گفتن نصفشو بده 

هزینه انصراف آزاد میشه نصف شهریه ثابت×ترم های باقی مونده

مثلا اگ میخوای ترم ۱ انصراف بدی باید ۷ ترم باقی مونده رو حساب کنی

اسی رشتت چیه؟ منم میخوام برم هزینه رو بدم و انصراف بدم

هزینه انصراف آزاد میشه نصف شهریه ثابت×ترم های باقی موندهمثلا اگ میخوای ترم ۱ انصراف بدی باید ۷ ترم ب ...

داداش همین دیگ میخان سر من کلاه بزارن

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
2810