2777
2789

یه دوست مجازی دارم. این اخیر به دلایل خاص و مشکلاتی، از مجازی دور شده بودم و همه جا هر اکانتی داشتم حذف کرده بودم که این دوستم دلخور شده بود از دستم که چرا بی خبر رفتی و منی که این همه بهت اهمیت میدم رو بی خبر ول کردی.

البته که اولش تو اینستا یه استوری کنایه دار گذاشته بود که از اونجا بود فهمیدم منظورش رو و بعد با خودش حرف زدم« فقط اونجارو حذف نکردم اونم خیلی دیر سر میزنم، مثلا ماهی یکی دوبار»

در کل اصرار کرد و ازم گله کرد و باعث شد شماره ام رو بهش بدم. همه چیز اوکی بود تا اینکه متوجه شدم از میون پیام هام، خیلیارو اصلا نه جواب میده نه ری اکشن نشون میده. حتی اشاره کردم و گفتم: فلان پیامم رو خوندی، برگشت و گفت اره؟

گفتم تعجب کردم که چرا جوابی نداری براش.

بعد یک روز سین زد و گفت: عه فکر کردم ادامه داره 

پیام هامم روزی یه بار به زور سین میزنه و کوتاه جواب میده.

الان با خودم دارم میگم چه غلطی کردم بهش شماره دادم. فکر کردم دلتنگمه که اینجوری میگه اما الان شرایط طوری شده که انگار من اینو کشوندم اینجا و گفتم حرف بزنیم.

خیلی حس ناجور و بدی ازش گرفتم طوری که انگار حریم خصوصیم باز خدشه دار شده

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شرایط تو رو داشتم قبلا

حداقل ۶-۷ سال تجربه دوستی با ادمای مجازی رو دآرم

یه حقیقتی رو باید بهت بگم

دوستای مجازی زیاد مناسب نیستن

اگه دنبال دوستی تو واقعیت دنبالش بگرد

توی مجازی کلا پر از سوتفاهمه

تو طرف مقابلتو نمی بینی لحن پیاماشو نمیتونی بفهمی 

و چون مجبوری برای ارتباط باهاش از طریق گوشی اینکارو بکنی، ممکنه وابسته‌ی گوشیت بشی و بدتر از اون وابسته‌ی دوستت بشی

دیگه بهش پیام نده و کم کم ارتباطتو قطع کن

دختر خیلی خوبیه قطع ارتباط که نمی‌خوام. اما دوست ندارم خیلی وارد زندگیم واقعیم بشن. دوست دارم زمان هایی که نیاز دارم برم تو مجازی

نمی‌دونم چرا احمق شدم شماره رو بهش دادم اون لحظه. با اینکه نباید میدادم. اما آره.. تو فکر خودمم بود که کم کم ازش فاصله بگیرم

هر طور میخواد راجبم فکر کنه

بهش پیام ندهاون پیام داد خلاصه جواب بده

این خلاصه جواب دادن خوبه ها، باید مثل خودش باشم حداقل بفهمه.

کاش خودش ازم دور بشه اینطوری کارم راحت تره 

خیلی دختر خوبیه هرچند بعد این مدت متعجب شدم از رفتارش 

یه جوری شرایط چیده شده انگار من به این گفتم بیا حرف بزنیم.

این خلاصه جواب دادن خوبه ها، باید مثل خودش باشم حداقل بفهمه.کاش خودش ازم دور بشه اینطوری کارم راحت ت ...

تو دیگه پیام نده بزار خودش پیام بده که انگار اون میخواد صحبت کنین

بین صحبت ها چند تا پیامشم مثل خودش جواب نده تا بفهمه کارش زشته

منم شرایط تو رو داشتم قبلاحداقل ۶-۷ سال تجربه دوستی با ادمای مجازی رو دآرمیه حقیقتی رو باید بهت بگمد ...

کاملا با شما موافق هستم چون خودمم تجربیات زیادی دارم. 

برای همین هست مجازی رو از حدود شهریور کنار گذاشته بودم و با هیچکس ارتباط نداشتم. هرچند این دوست خیلی خوبی در حقم کرده بود اون اخیر« از جمله اینکه تو مشکلات بهم گوش میداد»

وقتی بهم گفت بی خبر ول کردی و رفتی، عذاب وجدان گرفتم درباره اش. راست هم می‌گفت بعد اون همه خوبیش، یه خبر کوچیک هم بهش نداده بودم. پس گفتم شماره رو بدم جبرانی باشه « البته خودش ازم شماره رو خواست و گفت اگه میخوای از دلم در بیاری یه جا باشه بتونم همیشه داشته باشمت»

اما الان خیلی متعجب شدم، طرف به زوووور سین می‌کنه! خیلی خلاصه جواب میده، به بیشتر از نصف پیام هام اصلا جواب نمی‌ده. یه جوری که حس میکنم داره تظاهر به چیزی می‌کنه انگار این منم که کشوندمش برای حرف زدن به اینجا. یه حس اضافی بودن بهم دست داده. طوری که علاقمم کم کم داره بهش کمتر از زمانی میشه که حتی باهاش ارتباطی نداشتم.

من دوست دارم پای افراد مجازی به واقعیت کشیده بشه. برای همین حس میکنم حریمم خدشه دار شده