2777
2789

سلام بچه ها 

میگم من از چند سال پیش تر علاقه داشتم به یادگیری اطلاعات درباره کشور ها مثل پایتخت و واحد پول و نقطه جغرافیایی و ...

و تا الان اینا رو حدودا یاد گرفتم و میخوام تاریخ مختصری از همه کشور ها و اطلاعات مفیدی رو ازشون به دست بیارم و یه کتاب توی این زمینه بنویسم که شاید حدود ۳۰۰ صفحه بشه و در عین مختصر و ساده بودن اطلاعات با ارزش و مفیدی رو در دسترس عموم قرار بده 

کتاب درباره فرهنگ مردم کشور های مختلف و زبان و جمعیت و شهر های بزرگ و جاذبه های گردشگری و تاریخ و پرچم و پایتخت و .... هست که میخواملسمش رو دائره معارف کشور های جهان بذارم 

حالا از چند نفر که شاید کم نبودن شنیدم و خوندم که میگن این اطلاعات بی اهمیت و یه جورایی بی فایده هست و به دردی نمیخوره 😔

من برای یادگیری مطالب و مسلط شدن بهشون واقعا علاقه داشتم و زحمت کشیدم و حالا که میخوام کتاب رو بنویسم میگن ارزش نداره و به دردی نمیخوره؟

نظر شما چیه ؟ میشه راهنماییم کنین؟

به نظرتون این اطلاعات که دارم واقعا به درد نخوره؟ برم سمت نوشتن کتاب یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید