2777
2789
عنوان

پیش دبستانی یک

1 بازدید | 12 پست

بچه های شما چه چیزهایی یاد گرفته تا الان..دخترم ۴سالشه پیش یک می‌ره و حروف الف .ب..ت..س..م...ج..و عدد خوانی تا ۲۰ و عدد نویسی تا ۵ رو تا الان یاد گرفته..به همراه خط تقارن..انواع خط راست..خمیده..شکسته..پارپیچ..خط باز و بسته

و کلی آزمایش علمی و بازی فکری و پازلو تقویت حافظه..

هنوزم هست حظور ذهن ندارم..

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

پیش یک حروف الفبا نباید یاد بدن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش یک حروف الفبا نباید یاد بدن

این مرکز که من گذاشتم سخگیرترن یاد میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
4سال پیش ۱میشه؟۵سال نیست مگه؟مهد نرفته بود؟

اره متولد مرداد ۹۹......۴سالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این مرکز که من گذاشتم سخگیرترن یاد میدن

خوب نیست اصلا 

به ضرر بچس 

سه سال الفبا رو براش تکرار کنن می‌دونی چه قدر زده میشه ؟ 

بردارید این اهرم فشار رو از بچه هاتون

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
به نظرم تغییر بده قرار نیست اینا رو پیش یک یاد بگیرن شعر بازی یکم زبان نظم رنگ نقاشی موسیقی‌اشکال هم ...

خب یاد گرفته دخترم مشکلی نداره و واقعن دوس داره اونجا رو ..اگه یاد نمی‌گرفت شاید نگران میشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سختگیری همیشه خوب نیست

منظورم بدخلقی نیس.کنارش کلی جشن و اردو و بازی هم دارن..خب بچه وقتی استعداد داره یاد میگیره چرا آموزش نبینه..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب یاد گرفته دخترم مشکلی نداره و واقعن دوس داره اونجا رو ..اگه یاد نمی‌گرفت شاید نگران میشدم

عزیزم وقتی اینا رو پیش یک یاد دادن پیش دو هم خوب پیشرفته تر یاد دادن شما هم خوشحال میشید بچه هم همینطور 

میفهمم منم مادرم 

ولی مدرسه که رفت بزرگ‌ترین ضربه میخورید چون کلاس اول میشه تکراری فرزند شما حوصله نداره بشینه چیزهایی که یاد بلده از اول یاد بگیره 

اگر برونگرا باشه میره بیرون یا اختلال ایجاد میکنه با هزار برچسب بیش فعال عدم تمرکز و‌اینجور حرفا محاصره میشید 

اگر درونگرا باشه میشینه گوش نمیده و این میشه الگوی رفتاری آینده عدم تمرکز بر معلم یاد گرفتن اینکه گوش نکردن سر کلاس ‌ و دی دریمینگ 

این راه من قبلا رفتم 

خب الان اومدین اطلاع‌رسانی کنید کوچولوتون تو چهارسالگی چی یاد گرفته؟

متاسفانه پدر مادرا فکر میکنن مسابقه است و فقط باید بچه رو از آموزش‌ها و کلاس‌های مختلف سرشار کنن.

طبق نظریه رشد، ۷ سال اول زندگی بچه نباید تحت هیچ آموزش مستقیم قرار بگیره و بیشتر وقتش باید با بازی سپری بشه. البته بازی هم میتونه هدفمند باشه.

الان خیلی از مواردی که گفتین مربوط به مطالب درسی کلاس اول و دوم هست، اون موقع میخواد چیکار کنه؟

به نظرتون براش تکراری نمیشه و زده نمیشه؟

خب الان اومدین اطلاع‌رسانی کنید کوچولوتون تو چهارسالگی چی یاد گرفته؟متاسفانه پدر مادرا فکر میکنن مسا ...

اره اطلاع دادم که بقیه بسوزند.. واقعن زشته که همچین برداشتی کردین من سوالم چیز دیگه یی بود میگم کودک من این چیزا رو یاد گرفته کودک شما چه مطالبی توی پیش یادشون دادن..میخاستم اطلاع داشته باشم از روش تدریس پیش های دیگه

در ظمن شما نگران آسیب به کودک من نباش پس این نخبه هایی که از دو سه سالگی خوندن نوشتن بلد بودن الان بدبختن..همونا الان رتبه های برتر علمی هستن..خودمم اینطور بود الحمدلله تا دوره فوق لیسانس نمره الف بودم..برو این حرفا رو به کسی بزن که هیچ ندونه از پرورش کودک وقتی ندونسته قضاوت میکنی باید جوابتم بدم..کودک من اتاقش یک شهربازی.. هفته یی کلی هزینه ی بازی هاشه..و اسباب بازیش

من اعتقاد دارم هر چیزی به جای خودش باید بچه یاد بگیره هم بازی هم درس..چندتا مطلب روانشناسی کتبی حفظ کردی و عملی چیزی متوجه نشدی..

1
5
10
15
20
25
30
35
40