2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالشه؟😐😐😐😐😐پسری ک اختیار گوشیش رو نداره دیگ چیه تازه ۳ سالم کوچیکتره

چقدر بچه هستین هردو

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

۱۸ سال بابا خانودش واقعا بیشعورن😭 منم ۲۱

از من ۲ سال بزرگتری یکم عاقل باش دختر

پسرا تو سن ۱۸ تا ۱۵ خیلی کصخلن اصلا نباید جدیشون گرفت 

۲ سال دیگ فیلش یاد هندستون میکنه تورو نمی‌شناسه

دختر ۲۱ ساله باید با پسر بالای ۲۶ بپره ن کسی ک هنوز دیپلم نگرفنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

از من ۲ سال بزرگتری یکم عاقل باش دخترپسرا تو سن ۱۸ تا ۱۵ خیلی کصخلن اصلا نباید جدیشون گرفت ۲ سال دیگ ...

درست میگی ولی من نمیدنستم قضیه چیه بهم گفت منم ۲۱ سالمه الان ۷ ماهه با همیم هرررر روز تصویری زنگ میزدیم فقط امروز و دیروز زنگ نزدیم😭😭 چون گوشی نداشته😭😭 ولی با گوشی چند نفر زنگ زد بهم در حد تماس انقد گریه میکرد ک نگو خانوادش میگن ۴ روزع غذا نخورده

درست میگی ولی من نمیدنستم قضیه چیه بهم گفت منم ۲۱ سالمه الان ۷ ماهه با همیم هرررر روز تصویری زنگ میز ...

۷ ماه ک هیچی نیست حالا باهم ادامه بدین ولی خب خیلی خودتو درگیرش نکن دلبسته نشو تهش هیچی نیست