2777
2789
عنوان

امتحانم و چهارده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا ناراحت نباش به هر حال درکت میکنم نتیجه تلاشتو نگرفتی ولی وقت واسه جبران زیاده هنوز دومین ماهه ت ...

من دارم از استرس میمیرم تاپیک ها قبلم  رو بخونی متوجه میشی از استرس نمیتونم بخوابم نمیتونم غذا بخورم معده درد گرفتم اینقدر استرس دارم لعنت به درس لعنت به من 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

امتحانای ماهانه کجا و چقد تاثیر دارن؟

برای نمره مستمر هر ماه امتحان میگیرن 

ولی به نظر من اگه امتحانات دی و خرداد و خوب بدی اینارو بالا میدن دبیرا و می‌خوان یادگیری بچهارو بسنجن 

نمیگم الکیه ولی انقدی هم لازم نیست استرس داشته باشین براش 

یادش بخیر دوازدهم بودم کسی تو کلاسمون درس نمیخوند فقط دو سه نفر درسخون بودیم

امتحان جغرافیا رو اکثرا افتادن مدیر اومده بود با تحقیر نمره ها رو میخوند منم هی استرس داشتم نکنه ابروم بره.ولی۱۷شده بودم😂 اخه همزمان هم باید واسه کنکور میخوندم هم امتحانای مدرسه

منم همیشه نمرمو به ابروم گره میزدم میگفتم نمرم کم شده ابروم رفته

نمره فقط یک میزانه که شما خودتو محک بزنی بدونی چقدر دیگه بایدتلاش کنی نه اینکه باهاش سرافکنده بشی عزت نفست بانمره بالاپایین بشه دراینده موضوعات سطحی تری به ابروت گره میزنی هرروز میگی ابروم رفت

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
برای نمره مستمر هر ماه امتحان میگیرن ولی به نظر من اگه امتحانات دی و خرداد و خوب بدی اینارو بالا مید ...

من اینقدر استرس کشیدم تپش قلب گرفتم الانم دارم واسه امتحانای فردا گریه میکنم زندگیم تو درس نابود شده 

من دارم از استرس میمیرم تاپیک ها قبلم رو بخونی متوجه میشی از استرس نمیتونم بخوابم نمیتونم غذا بخورم ...

خب بخای همینجوری ادامه بدی قطعا هم برای سلامتیت مضره هم به درست لطمه می‌زنه استرست دقیقا برای چیه؟

یادش بخیر دوازدهم بودم کسی تو کلاسمون درس نمیخوند فقط دو سه نفر درسخون بودیمامتحان جغرافیا رو اکثرا ...

خوشبحالت از این دوران گوه مدرسه راحت شدی 

برای نمره مستمر هر ماه امتحان میگیرن ولی به نظر من اگه امتحانات دی و خرداد و خوب بدی اینارو بالا مید ...

خب من نمی فهمم این نمره هارو چیکارش میکنن 

فقط برا اینکه معدل ماهانه داشته باشیم؟

یا اخر سال یه کاریش میکنن

دقیقا همینطوره در زندگی مشترک و آیندشم تاثیر داره این باور

نابود شدم الان از صبح تا حالا هیچی نخوردم اینقدر امروز حالم بد بود از استرس هیچی نتونستم بخورم الانم دارم گریه میکنم نفسم دیکه بالا نمیاد خدایا بسه دیگه بسه

من اینقدر استرس کشیدم تپش قلب گرفتم الانم دارم واسه امتحانای فردا گریه میکنم زندگیم تو درس نابود شده

خب الان فردا چه امتحانی داری ؟فوقش ۳ ۴ درس دادن دیگه تا شب کلی وقت داری برنامه ریزی کن بخون با آرامش یادگیریتم بالا می‌ره سوالی هم داشتی بپرس بتونم کمکت میکنم

2810