امروز امتحان جغرافیا رو چهارده شدم آبروم جلوی همه رفت کل دیروز به خاطر جغرافیا اعصابم نابود شد آخرشم اینجوری دیگه بسه مردم دیگه اینقدر غصه خوردم میخوام ترک تحصیل کنم 😭😭😭😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا ناراحت نباش به هر حال درکت میکنم نتیجه تلاشتو نگرفتی ولی وقت واسه جبران زیاده هنوز دومین ماهه ت ...
من دارم از استرس میمیرم تاپیک ها قبلم رو بخونی متوجه میشی از استرس نمیتونم بخوابم نمیتونم غذا بخورم معده درد گرفتم اینقدر استرس دارم لعنت به درس لعنت به من
یادش بخیر دوازدهم بودم کسی تو کلاسمون درس نمیخوند فقط دو سه نفر درسخون بودیم
امتحان جغرافیا رو اکثرا افتادن مدیر اومده بود با تحقیر نمره ها رو میخوند منم هی استرس داشتم نکنه ابروم بره.ولی۱۷شده بودم😂 اخه همزمان هم باید واسه کنکور میخوندم هم امتحانای مدرسه
من اینقدر استرس کشیدم تپش قلب گرفتم الانم دارم واسه امتحانای فردا گریه میکنم زندگیم تو درس نابود شده
خب الان فردا چه امتحانی داری ؟فوقش ۳ ۴ درس دادن دیگه تا شب کلی وقت داری برنامه ریزی کن بخون با آرامش یادگیریتم بالا میره سوالی هم داشتی بپرس بتونم کمکت میکنم