2777
2789
عنوان

امتحانم و چهارده شدم

265 بازدید | 39 پست

امروز امتحان جغرافیا رو چهارده شدم آبروم جلوی همه رفت کل دیروز به خاطر جغرافیا اعصابم نابود شد آخرشم اینجوری دیگه بسه مردم دیگه اینقدر غصه خوردم میخوام ترک تحصیل کنم 😭😭😭😭😭

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندمی ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیای دانشگاه به ۱۰ ذوق میکنی😂

وای من دوازدهمم

عربیش‌ مونده انسانی ام به خاطر همین نتونستم بیام دانشگاه خیلی غصه‌ امه‌ اونقدر گریه کردم  نمی‌دونم چه جوری پاس کنم خیلی سخته 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

میخوای از چاله بیوفتی داخل چاه؟

چندسال پیش یه دبیر داشتیم همیشه اینجور مواقع میگفت همه چیز قابل جبران کردنه بجز مرگ، همیشه یاد خوبیاش میوفتم انقدر که این زن شریف و انرژی مثبت بود.

شما هم خودتو نباز دنیا که به اخر نرسیده خوبه حالا ۴ نشدی ۱۴ شدی!

دلم میخواد یه مدت برم گوشه زندگی یه نفر دیگه قایم شم🫧

وای من دوازدهمم عربیش‌ مونده انسانی ام به خاطر همین نتونستم بیام دانشگاه خیلی غصه‌ امه‌ اونقدر گریه ...

خدا لعنتم کنه کاشکی برگردم به تابستون برم یه رشته دیگه 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

اصلا ناراحت نباش به هر حال درکت میکنم نتیجه تلاشتو نگرفتی ولی وقت واسه جبران زیاده هنوز دومین ماهه تحصیلیه کلی زمان داری بعدشم من خود سال دوازدهم سه چهار ماه رفتم مدرسه بقیشو خونه بودم چه برسه دهم که انقد براش استرس گرفتی رشتمم انسانیه 

از این به بعد برنامه ریزی کن بخون انشاءالله امتحانات اصلی رو خوب بدی مستمر تو خواه یا ناخواه بالا میدن و این نمرات چندان تاثیری نداره

2810