2777
2789
عنوان

از کدوم بانک وام بگیرم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 47 پست
ویپاد مال پاسارگادِ زیر نظر بانک مرکزی من الان پول گذاشتم بهمن واسه مغازه شوهرم ۵۰ میلیون بگیرم البت ...

چجوریه ؟

لطفا یه توضیح مختصر بده

باید بری بانک حساب باز کنی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویپاد مال پاسارگادِ زیر نظر بانک مرکزی من الان پول گذاشتم بهمن واسه مغازه شوهرم ۵۰ میلیون بگیرم البت ...

اره 200 تومن جدیدا میتونی بگیری ولی باید پول بذاری تو حساب سکه هات زیاد بشه 

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

چجوریه ؟لطفا یه توضیح مختصر بدهباید بری بانک حساب باز کنی ؟

اینترنتی برو حساب پاسارگاد باز کن کارتتو دو روز بعد میاره در خونه توش پول بذار چند وقت دیگه وام بگیر 

از یه میلیون تا ۲۰۰ میلیون خودت مشخص کن چند تومنی میخوای 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اینترنتی برو حساب پاسارگاد باز کن کارتتو دو روز بعد میاره در خونه توش پول بذار چند وقت دیگه وام بگیر ...

گردش حساب می خواد ؟

چقدر باید پول تو حساب بذاری ؟

مدت انتظارش چند مدته ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
مثلا چقد بخوابه من ۱۰۰ میلیون بزارم چقد بمونه برا ۱۰۰ یا بیشتر بده

100 میلیون رو 1000 هزارتا سکه میده توی 9 روز میتونی وام 10 تومنیشو بگیری چون 10 میلیونیش 9000 هزارتا سکه میخواد برو تو برنامه اش ببین چقدر میتونی بگیری

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

2810