2777
2789

بچه ها جز شما کسیو ندارم ازش راهنمایی بخوام

چون هیشکی پشت من نیست و حرفای منو نمیفمه

مامانم دیوونه اس ی روانی 

در حالت عادی مشکلی نداره اما اگر بگه ماست مشکی من بگم سفید هممونو دق میده

داد میزنه ظرف میشکنه خودشو میزنه چنگ میندازه میره تو راه پله ها ساختمون آی ب دادم برسید بیاید منو بکشید راحت شم ینی یه کاری میکنی فرداش نتونم ت روی همسایه ها نگاه کنم

الان ما میخوایم ازدواج کنیم الان نامزدیم

میخوایم ماه بعد ینی دی ازدواج کنیم

مامانم میگ یا طلاق یا از خونم گمشو بیرون

بابامم دهنش بستس و همیشه پشت مامانمه

اولشم مخالف بود ‌.مادرشوهرم برگشته گفته 

خدا کنه عروسیمون ب مادرش نره خداروشکر تا الان خیلی راضی بودم ار عروسم این جمله از طریق شخصی ب گوش مادرم رسیده

ینی گفته خداروشکر عروسمون شبیه مادرش نیست

و این جمله ب گوش مادرم رسیده

مامانم خیلی پر روعه و همیشه جیغ میزنه مثلا با یکی بحث میکنه صداشو میبره بالا و خودشو میزنه میشینه زمین اونقد چنگ میندازه خودشو تا بیهوش بشه

الانم ی سری گفتم میخایم ماه بعد ازدواج کنیم 

برگشته گوشیشو خاموش کدده میگه یدونه از طایفه‌ی اونا ب من زنگ بزنه  خودمو میکشم توام میکشم 

دیشبم ابجیش زنگ زد ب من گوشیو دادم مامانم قط کرد بعدم رفت تو راه پله ها گفت دخترم زلیل شدن منو میخاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم میدونم روانیه و مشکل داره ولی دکتر هم باهامون نمیاد یه سری ب بهونه دکتر برای سرش بردم روان شناس کا مطب رو سرش آی دخترم دیونه اس ب دادم برسید 

اونقد گریه کردم دارم میترکم هیشکی تو فامیل پشت من نیست

تو رو خدا بگید چیکار کنم میخام برم سر خونه زندگیم شوهر مو دوست دارم

ناراحت نشیا ولی کولیه مامانت 

هرجور شده باید ازدواج کنی بری از اون خونه 

ببین کی باهاش حرف بزنه اروم تر میشه از فامیلای خودش

بگو اون باهاش حرف بزنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

ناراحت نشیا ولی کولیه مامانت هرجور شده باید ازدواج کنی بری از اون خونه ببین کی باهاش حرف بزنه اروم ت ...

ن نمیشم ی واقعیتی ک تغییرش نمیشه داد

عزیزم ب خالمم گفتم ولی ب خالمم ی فش خیلی بدی داده

ب هرکی سپردم مامانم دلشو شکسته

شوهرم میگ میام خونتون حرف میزنم میترسم ی حرکتی بزنه دوست ندارم شوهرم اینا رو ببینه و بعدا بزنه ت سرم

ن نمیشم ی واقعیتی ک تغییرش نمیشه دادعزیزم ب خالمم گفتم ولی ب خالمم ی فش خیلی بدی دادهب هرکی سپردم ما ...

ممکنه به شوهرتم جلوی خودش توهین کنه اینطوری خیلی بد میشه برات 

باید بذاری یه مدت بگذره شاید آروم تر شد 

شنیدم اگر فرد عصبی و عصبانی در خانه دارید هر روز ۱۰۸ مرتبه ذکر یونسیه رو بگید تاثیر داره آروم میشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸