2777
2789

اول بگم من متاسفانه یه آدمیم ک زود وابسته میشم واسه همین همیشه سعی دارم روابطمو کنترل کنم ولی نمیتونم

حالا من چهارسال پیش باهاش آشنا شدم و خلاصه تا امسال باهم بودیم و منم از همون اول فهمیدم دارم وابسته میشم ولی نتونستم کنترلش کنم تا امسال ک از هم جدا شدیم و من افسردگی گرفتم در حدی که مجبور شدم دارو مصرف کنم ما هنوز مجازی باهم در ارتباطیم حالا دیشب بحث من پیش اومد میگفت چته و دلیل حال بدت چیه و خلاصه آخرش مجبور شدم بهش بگم ک ب خاطر تو ولی الان هم حس میکنم سبک شدم هم حس میکنم کارم اشتباه بوده نباید میگفتم اون الان باخودش هزار جور فکر میکنه و من کوچیک شدم ولی آدمی نیست که بخواد از این مسئله سو استفاده کنم حتی کمکمم میکنه 

به نظرتون کارم اشتباه بود

البته بگم طرف دختره

خب چرا از هم جدا شدین؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی چی به یه دختر حس عاشقانه داری؟

حس عاشقانه که نه

چون تایم زیادی باهم بودیم یه وابستگی ایجاد شد حتی واسه اون ولی خب واسه اون زیاد نبود چون باهاش کنار اومد و من نونستم کنار بیام و دیگه به جز اون نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم و این زندگیمو مختل کرده

به خاطر نقل مکان

بنظرم اگه در حدی هستی که قرصمصرف میکنی باید حتما تراپی بشی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

یعنی ممکنه بعد مصرف دارو بهتر نشم و تشدید بشه؟حالا به نظرت این که بهش گفتم درست بود یا غلط

نه اشکالی نداره توضیح میدادی که من درونگرام با آدمای کمی خو میگیرم

چرا بهتر نشی

وقتتو پر کن

فیلم تماشا کن 

کتاب بخون

گل و گلدون بخر بهشون برس

سعیمو میکنم ولی واقعت حوصله هیچ کاریو ندارم

خودت حال بدتو تشدید نکن