2777
2789

قبل از عید پدربزرگم رو از دست دادم . عزیزترین بود برام . بهترین خاطرات دوران کودکیمون رو داشتیم باهاش 

بعد عید پسر همسایمون خود کشی کرد . ۱۶ سالش بود فقط . این بچه مثل یه جوجه رنگی تو خونه ما بزرگ شد . انقدررررر مودب و بچه خوبی‌بود یه روز نمیومد دلمون تنگ میشد براش . جلوی چشمای خودم قد کشید 

پسر همسایمون ۱۹ سالش بود . تو تصادف فوت کرد . قرار بود جمعه جشن پایان خدمت سربازیش باشه و چهارشنبه شد روز خاکسپاریش . هنوز صدای جیغ های مامانش تو گوشمه . جلوی در خونه خودشون تصادف کرد 

نوه خاله ام تو تصادف فوت کرد . ۱۷ سالش بود . دختر خالم همسن منه از بچگی باهم بزرگ شدیم . به فاصله یک هفته عروسی‌کردیم . عزیزتر از خواهره برام . بچه اش رو مثل بچه خودم دوست داشتم . پسر مودب و خوشگل من . بمیرم برات 

پسر داییم خودکشی کرد . نه پدر داشت نه مادر . فقط ۱۶ سالش بود 

مادرشوهر خواهرم ک به معنی واقعی کلمه برای هممون مادری کرده بود . شنبه قرار بود بچه خواهرم ب دنیا بیاد و اون بعد ۱۲ سال نوه اش رو ببینه . پنج شنبه فوت کرد 

پسرعمه ام . پسر دسته گل. ۱۷ سالش بود فقط . تو تصادف فوت کرد . تو بغل عمم جون داد غرق خون . 

و تیر خلاص ما دیشب بود . پسرعموی ۵ ماهه ام  . شیر پرید تو گلوش و در عرض چند ثانیه فوت کرد . پسری ک بعد ۸ سال دوا درمون خدا ب پسر عموم داد و بعد ۵ ماه ازش گرفت 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

از فوت پدربزرگم تا پسرعموم ففط ۹ ماه گذشته . تو این ۹ ماه پر پر شدن عزیزانم رو جلوی چشمام دیدم . منی ک تا قبل فوت پدربزرگم حتی قبرستون رو از نزدیک ندیده بودم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از درون متلاشی ام . ببخشید اگه تاپیکم باعث ناراحتی کشی شد . من کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم . شاید یکم درد و دل بتونه آرومم کنه 

الهی بمیرم منننن🥺🥺🥺🥺🖤🖤🖤🖤🖤😔😔😔😔

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

سعی کن از مشکلات دیگران سطحی بگذری و متمرکز نشی 

اگر قرار باشه بشینیم غصه همه فامیل و همسایه هارو بخوریم چیزی آزمون باقی نمی مونه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خواهران و برادران شد که😂

چرا فکر می‌کنید خنده داشت ؟ یه لحظه تصور کنید فقط

2810