2777
2789
عنوان

با مشکلات روحی روانی چه می کنید 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 35 پست
سعی کن از مشکلات دیگران سطحی بگذری و متمرکز نشی اگر قرار باشه بشینیم غصه همه فامیل و همسایه هارو بخو ...

تراپی میرم مدتیه . برای این ک بتونم یکم آروم بشم . وگرنه دیدن غم کسایی ک همیشه جلوی چشمم هستن و دارم آب شدنشون رو میبینم راحت نیست برام 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

خانم چشم و نظر افتاده به خانوادتون

یک گوسفند قربانی کنید، و ان یکاد و ماشاالله زیاد بگید

برای اموات طلب خیر کنید و برای خودتون طلب ارامش

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرمو چندماهه از دست دادم بدون اینکه حتی دلیلشو بدونیم

ازدواجم بهم خورده

با هیچکس از خانوادم رابطه خوبی ندارم

قربانی تهدید/و خیلی چیزهای دیگم

و هیچی

زندم

و زندگی نمیکنم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

واقعا روزای و اتفاقات بدی رو گذروندین .امیدوارم ازین ببعد براتون روزای خوش و اتفاقات خوب و خوشحال کننده باشه.

کار روزگاره دیگه کاریش نمیشه کرد به هرحال باید یجوری خودمونو نگه داریم و ادامه بدیم .باید روحیمونو قوی تر کنیم .

خانم چشم و نظر افتاده به خانوادتونیک گوسفند قربانی کنید، و ان یکاد و ماشاالله زیاد بگیدبرای اموات طل ...

هم سمت مادری هم سمت پدری ما پسر خیییییلی زیاد داریم . دختر تک و توک به زور . سمت مادری ۶ تا نوه دختری هستیم ۱۹ تا نوه پسر . برای همین پدربزرگم ما دخترارو خییلی دوست داشت . خیلی برامون ارزش قائل بود . برعکس تفکر قدیمیا ک پسر دوست بودن پدربزرگم عاشق ما دخترا بود . 

سمت پدری ۴۳ تا نوه پسری داریم ۱۱ تا نوه دختر . ۷ تا عمو دارم فقط یه دونه عمه . 

برای ما سر سوزنی جنسیت بچه ها مهم نیست . حتی جلوی بزرگترامون حرف از پسر و دختر بزنیم خیلی بدشون میاد . بعد این ماجراها چند نفری دور و برمون گفتن شما این همه پسر دارین برای طایفه اتون قدرته . بخاطر همین تو چشم بودین . برای همینه پسراتون تک ب تک دارن میرن . یه قربونی کنید . بابام ک خیلی بدش اومد این حرفو زدیم بهش . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
منقرض نشدین؟

شما  چی ؟ شما ک شعور ندارید تو تاپیکی ک دارم از دردام حرف میزنم ساکت بمونی  شما کی منقرض میشید؟

از درون متلاشی ام . ببخشید اگه تاپیکم باعث ناراحتی کشی شد . من کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم . شاید یک ...

واقعا داغون میشیم . خیلی سخته واقعا فقط با یکیش یکی نمی تونیم کنار بیاییم چه برسه....

معجزه شکر گزاری
2810