2777
2789
عنوان

پیدا کردن یه کارتون

41 بازدید | 9 پست

سلام به همه عزیزان چند سال پیش یه کارتون دیدم دوباره می خواستم ببینم ولی پیداش نکردم فقط اسمش یادمه میشه کمک کنید 

خلاصه ای که یادمه 

یادمه که تو کارتون یه پسر بودین مادرودپدر
پدره مهندس بود در حال درست کردن پورتال بین کهکشانی بود این پورتال شکل دایره داشت  که خودش میوفته توش
پسرش میاد که نجاتش بده پسره هم میوفته توش
بعد چند وقت مادره  تماس میگیره که دارم پورتال رو درست میکنم .میمونه دستگاه رو درست می‌کنه
ولی اینو تو اون جهان به اندازه دوتا از کف دست های
هیولا‌ها هستن
هیولا ها ظاهر عجیبی داره سیبیلشون یه حالت قطره آب داره
رنگشون ابیه
ظراهرشون
۳انگشتی دوتا دست دوتا پا
دارن
و رو سرشون یه چیزی هست
اینه

وااای منم دنبال یه کارتونم تورو خدا کسی میدونه بگه

خلاصه: راجب یه پسره که قلبشو از ربات ساختن بعد بعده ها عاشق یه دختری میگه که رقاصه و بعد زیر برفا میمیره کسی میدونه کدوم کارتونههه😭😭😭😭

درخواست دوستی نده ممنون❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندیدمش چه جالب اومد برام

سینمایی بود ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

منم دنبال یه انیمیشنم که یه جایی هست مثل کارخونه مرغها هرروز باید تخم بزارن وگرنه از اونجا حذف میشن یکیشون تخم نمیزاره فک کنم خروسه وهمه ناراحتن که حذف شه بعد کمکش میکنن یه چیزی شبیه تخم درست میکنن میزارن و......کسی اسمشو نمیدونه؟

..........