2777
2789
عنوان

چطوری بفهمیم پسری قبلا

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی اطرافیانش میگن بی عرضه اس نمیتونم با کسی رل بزنه نمیدونم شایدم حق باتو باشه اصلا گیجم

ببین دختر خاله و پسر خالم هر کاری بگی کردن مست پارتی برن گل بزنن دوست پسر و دوست دختر داشتن مسافرت مجردی هر چی ولی خالم وشوهرش همیشه هواشونو داشتن همیشه میگن‌بهترین پسر دخترو داریم همیشه کمکشون کردن 

اما دختر داییم یکم ارایش کنه باباش یماه باهاش قهر میکنه نگاش نمیکنه یا بهش میتوپه این دختر افسرده و بی اعتماو بنفسه 

ولی دختر خالم بهترین شوهر وزندگی و داره الانم با دوستاش مسافرت میره حالت مجردی دورهمی گردش بازم شوهرش میگه زنم بهترین زن‌دنیاست 

چون ادمای دورشون ادمهای خوبین نه ادمهای مریض و سمی هواشونو دارن هر کاری  میکنن هر گندی میزنن هر اشتباهی میکنن‌

تو خودت کاری بکنی یا اشتباهی یا هرچیزی واسه همه کنسل میشی آیا؟

رابطه اشتباه نیست انتخابه 

من چون خودم پامو کج نزاشتم و سالمم حتی دوست پسرم ندارم میخوام طرف مقابلم هم پاک باشه. ولی گمون نکنم پیدا بشع؟

رابطه اشتباه نیست انتخابه من چون خودم پامو کج نزاشتم و سالمم حتی دوست پسرم ندارم میخوام طرف مقابلم ه ...

میخای پاک بودن خودت رو سر دیگران منت بزاری خودت خاستی پاک بمونی کسی ازت نخاسته که

پس مجبوری توم به انتخاب دیکران احترام بزاری 

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

خوشبحال بچه های خالت واقعا.

هر چی میشه هر کاری این دوتا بچه انجام بدن همیشه میگن پسر دختر ما بهترین بچه دنیان کسی به بچه هاشون بی احترامی کنه یا جلوش وایمیسن یا قطع رابطه میکنن 

پسرش دستاشو تتو کرده بود داییم میگفت پسر من بود سرشو میزدم شوهر خالم به داییم میگفت مراقب باش در مورد پسرم حرف میزنی من سرتو نزنم هیچکس جرات نداره پشت بچه هاشون حرف بزنه همیشه هم احترام بچه هاشونو همه نگه میدارن 

یا نصیب و یا قسمت . من فقط میخوام اشتباه نکنم اگه پیدا هم نشه نشد نمیفتم تو چاه

اونوقت اون ادمی که پیدا بشه همین فکر راجب تو میکنه 

فک میکنه تو شایستگیو اون رو داری 

لباب اهم ولی لب گشودن مشکل

هر چی میشه هر کاری این دوتا بچه انجام بدن همیشه میگن پسر دختر ما بهترین بچه دنیان کسی به بچه هاشون ب ...

احسنت حسودیم شد واقعا. پشتشون به حمایت والدین گرمه. من خودم کوچک ترین کاری کنم خاله و کل فامیل باخبرن.

اونوقت اون ادمی که پیدا بشه همین فکر راجب تو میکنه فک میکنه تو شایستگیو اون رو داری

زن و مرد مسه دو کفه ی ترازو هستن بایدمکمل هم باشن. حالا درسته هیشکی کامل نیست ولی من این یه مورد رو فقط نداشته باشه با بقیه چیزاش شاید کنار بیام

2810