درس بخونید که بعد چهار سال ی فرقی با الانتون داشته باشید
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 میشه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سورهی توحید بخونی؟ 🌱 میشه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر میدم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمیده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 میدونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه میکنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق میکنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
مگه درس خوندن یا نخوندن تو دوره لیسانس چه فرقی داره؟اخرش یه مدرکه دیگه
همین دیدگاه شما باعث شده لیسانسه ها بیکار بمونن
لیسانسه با سواد رو همه میخوان بی سواد رو هیچکس
خود من سه روز بعد فارغالتحصیلیم رفتم بهترین شرکت کشور
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
من دغدغه اشتغال ندارم واسه همینم انگیزه درس خوندن ندارموگرنه اگه دغدغم شغل بود انقدر میخوندم تا معدل ...
دیدگاهتون اشتباهه
ما درس نمیخونیم که فقط کار پیدا کنیم
شما قراره بعد چهار سال تحصیل آکادمیک چیزی بهت اضافه شده باشه
بتونی چهار کلام تخصصی راجب رشتت حرف بزنی
نه همون سطح سواد دختر دیپلمه رو داشته باشی
و چهار سال عمرت رو هدر بدی