2777
2789
عنوان

شوهرم عکس زن هارو بهش نشون میدادم روشو اونور میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 195 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همیشه قسمت فعالیتهاش رو میزنم میاره چه غلطی کرده خودشم هزار تیکه کرده بفهمه از کجا میفهمم نگفتم ...

منم نمیگم 

میخوام بگم از تو وی پی انت متوجه شدم اینو بگم درگیر همون بشه😂

چرا همه چی رو انقدر عادی جلوه میدین ، این مردای چشم پاره انقدررر گ و ه کاری کردن انقدر غلط های اضافی ...

عادی هس برا چه زن چ‌مرد چ‌دختر چ‌پسر فیلم پو رن چیزی که انقد گنده میکنین مگه دهه پنجایین 

میشه دلیلتو بگی بهم؟

اولا قبحش میریزه

دوما بعدا بفهمه که تو میدونستیو نگفتی رو شخصیتت اضافه میشه

سوما خصلت خدا هم همینه میبینه و نمیگه شیطان میبینه و آبروتو میبره 

چهارما بگی بیشترم میشه نگی همینقدر می مونه 

پنجما فایده اش چیه گفتنت؟ جز دعوا و دلخوری و رنج؟ دنبال دردسری؟ تنت میخاره؟ ول کن 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
عادی هس برا چه زن چ‌مرد چ‌دختر چ‌پسر فیلم پو رن چیزی که انقد گنده میکنین مگه دهه پنجایین

شما دیروز پریروزم تو تاپیکام همینو میگفتین 

شما عقیدتون اینه عقیده بقیه این نیست دیگه زوری که نیست 

خیلی ها این مسائل براشون مهمه یعنی یه ادم نرمال براش مهمه همسرش خصوصی ترین جای بدن زن یا مرد دیگرو نبینه ..

حالا این قضیه مخفیانه باشه یا نباشه در اصل موضوع تغییری پیدا نمیکنه

ادم یه کار لجن و کثیف رو طبیعی جلوه نمیده یا اگر برای خودمون طبیعی هست اینو به خورد بقیه ندیم 

یکنفر هم با حرفای شما بگه طبیعیه پس منم ببینم دینش گردن شما میفته 

اون ته ته دلت میدونی که اینکار کار کثیفی هست ..

شما دیروز پریروزم تو تاپیکام همینو میگفتین شما عقیدتون اینه عقیده بقیه این نیست دیگه زوری که نیست خی ...

بله منم حساسم همسرم نبینه ولی تو‌واقیعت نه تو فیلم پو رن که اصن یه جور خیاله اصن طرفو‌نمیشناسیم به نظر من شمام خودتو تغییر بده تا اذیت نشی 

شما دیروز پریروزم تو تاپیکام همینو میگفتین شما عقیدتون اینه عقیده بقیه این نیست دیگه زوری که نیست خی ...

اصنم کثیف نیس اگه درست استفاده شه شمام اگه درست برخورد میکردین یواشکی نمیرف ببینه با خودتون میدید دلخوریم پیش نمیومد من میدونم حد اقل همسرم تنها باشه هیچوقت سمت این فیلما نمیره مگربا خودم و خاست خودم 

اولا قبحش میریزهدوما بعدا بفهمه که تو میدونستیو نگفتی رو شخصیتت اضافه میشهسوما خصلت خدا هم همینه میب ...

میدونی یک شب ساعت یازده شب یک مردی به گوشیم زنگ زد ابروی منو برد جلوی خانوادم خانوادش گفت این از من تلفناشو مخفی میکنه نمیدونم کیه زنگ میزنه 

یکبار عکس مردی رو تو گوشیم دیده بود که واسه این گروه ها بودرفته بود تو حافظه پنهان گوشیم بعد کلی بمن تهمت زد با اینکه خودش تو گروه های واتساپش کلی عکس پروفایل باز کرده بود دیده بود تو گوشیشم بود ولی من چیزی نگفتم

منو چند سال بزور چادری کرد 

همیشه اینو‌ذهنم فرو‌ کرد من ادم درست و مقیدی نیستم ولی اون هست

منو با جاریم ک خیلی مذهبیه همیشه مقایسه میکرد و سرکوفتشو بهم میزد

شاید اینا در کلام چیزی نباشه ‌اما در روح و روان من سالهاست تاثیر گذاشته و ازارم داده

فیلم میدید زن بود توش روشو اونور میکرد یعنی منو گول میزد چون در تنهایی پو رن میدیده

میگفت تو چادر برداشتی تو اهنگ میذاری برا بچه تو مچ دستات معلومه برا این کارای تو هست برکت از زندگیمون رفته!

حالا بنظر تو با این تفاسیر من اونی نیستم که بی گناه همیشه ازار دیدم و اون در خفا اینکارو‌ میکرده؟؟؟؟

شاید باورتون نشه ‌من ۳۰‌درصد خوشحالم ازین موضوع!!!!!

چرا؟

چون دیگه فهمیدم من بد نیستم منم خوبم دیگه پیش خدا گریه نمیکنم بگم من بدم شوهرم پاک و مومنه چون از بس اینو مخم کرد

بله منم حساسم همسرم نبینه ولی تو‌واقیعت نه تو فیلم پو رن که اصن یه جور خیاله اصن طرفو‌نمیشناسیم به ن ...

تغییر چی چرا بخاطر اون برم چیزی که لجن هست رو ببینم؟

اصنم کثیف نیس اگه درست استفاده شه شمام اگه درست برخورد میکردین یواشکی نمیرف ببینه با خودتون میدید دل ...

تو تاپیکای قبلم بودی دوست عزیز گفتم اون ادم سرد مزاجی هست پس اگر ازین لحاظ میگی اون بود که کم میاورد

و اینم بگم اصلا برای مخفیانه نگاه کردنش مهم نیست مهم اینه ادعا داشته ولی اینکاراشم میکرده وگرنه الان اگر میومد بمنم میگفت بیا با هم ببینیم ک بقول شما مخفی نباشه تف میکردم رو صورتش

2810