2777
2789
عنوان

شوهرم عکس زن هارو بهش نشون میدادم روشو اونور میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3079 بازدید | 195 پست
حساس نیستی ؟ منم زیاد سخت گیر نیستم اما میدونه ناراحت میشم نگاه نمیکنه.

اولش گیر میدادم نگاه نکن بعد متوجه شدم که قایمکی میبینم بهش گفتم دوس ندارم پنهان کاری مثلاً رقصو اینا نگاه میکرد گفتم منم خودم بلدم اونارو بزار کنار خودم برات می‌رقصم هر وقت چیزی بخاد ببینه میگه ببین یه فیلمی دارم باهم ببینیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خود ایمیلش میمونه فقط از تو گوشی میره باز ایمیلشو فعال کنی میاد دیگ همشون

خب ایمیل فعال نمیکنم😂😂😂😂من تو نامزدی احساس می‌کردم سردم مدام سرچ زدم چیکار کنم هات باشم🤣🤣🤣🤣

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اولش گیر میدادم نگاه نکن بعد متوجه شدم که قایمکی میبینم بهش گفتم دوس ندارم پنهان کاری مثلاً رقصو این ...

اها اینا ک چیزی نیست .دیگه بنده خداها ک برده نیستن اینقد بهشون زور بگیم😅 چ اشکالی داره برا منم میبینه .من منظورم عکسای غیرمتعارف و خیلی باز بود اونارو زیاد نمیپسندم

خب ایمیل فعال نمیکنم😂😂😂😂من تو نامزدی احساس می‌کردم سردم مدام سرچ زدم چیکار کنم هات باشم🤣🤣🤣🤣

خو فعال نکنی که گوگل پلیت باز نمیشه یا مثلا فضای ابری کار نمیکنه برات خیلی چیزای گوشی مرتبط به این هست

تو خود ایمیلش میمونه فقط از تو گوشی میره باز ایمیلشو فعال کنی میاد دیگ همشون

ایمیلشو آدرسش کلا پاک میکنم ایمیل جدید میزنم بازم میتونه ببینه؟ یعنی آدرس ایمیل نداشته باش؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خو فعال نکنی که گوگل پلیت باز نمیشه یا مثلا فضای ابری کار نمیکنه برات خیلی چیزای گوشی مرتبط به این ه ...

خب یه ایمیل جدید میزنم 

اها اینا ک چیزی نیست .دیگه بنده خداها ک برده نیستن اینقد بهشون زور بگیم😅 چ اشکالی داره برا منم میبی ...

نه خب چند باری دید بهش گفتم نبین برکت از زندگیمون می‌ره🤣🤣دیگه نمی‌بینه 

اها اینا ک چیزی نیست .دیگه بنده خداها ک برده نیستن اینقد بهشون زور بگیم😅 چ اشکالی داره برا منم میبی ...

سرچای اینو ببینی گروهی کنار ساحل یا دخترها وای چیزای خیلی بدی سرچ کرده عوضی لجن

اره ایمیل جیمیل هرکدوم

آهان فهمیدم 

سرچای اینو ببینی گروهی کنار ساحل یا دخترها وای چیزای خیلی بدی سرچ کرده عوضی لجن

ببین حساس نشو بدتر میشه شوهرت ..مگه نمیگی باهم میدید حالا تنها کجا دیده؟توی محیط کارش که نمیشه ببینه؟

فقط خالق یکتا❤️
2810