2777
2789
عنوان

شوهرم عکس زن هارو بهش نشون میدادم روشو اونور میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2959 بازدید | 195 پست
چیز خاصی ندیده بیخیال بابا

چرا همه چی رو انقدر عادی جلوه میدین ، این مردای چشم پاره انقدررر گ و ه کاری کردن انقدر غلط های اضافی کردن که ما زنای بدبختو فقط  به زنا نکردن  راضی کردن یعنی جوری شده ما انقدر حقیر خاک تو  سر شدیم فقط میگیم همین که خیانت نکنه و رابطه ج ن س ی نداشته باشه کافیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی زن و شوهریم هاخلوت و خصوصی برای زن شوهر باید پاک و درست باشه وگرنه منم برم تو خلوت خودم کارا ...

خب زن و شوهر باشید 

دلیل نداره سرک بکشی تو گوشیش تا فیهاخالدونش و بگردی 

کار تو زشت تره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

از نظر من میگن بزار مرد جلوی خودمون ببین چیزی نگیم ک مخفی کن  می‌شنوم ولی برام عجیب ک اون زن واقعا بدش نمیاد حس بد نمیگیره ک همسرش  اندام زن دیگ رو ببین   من باشم منم میرم هی عکس های مرد های خوش تیپ و سیس بک رو میبنم ببینم شوهرم میشینه با من ببینه 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
نه فرق داره اون فعالیت های اصلی هست

عکس میزارین؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچهها کسی میدونه کجاس فعالیت های گوگل منم شک کردم😂💔

وااااایییییی منم😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اینطوری بهترهولی خواههههش میکنم به رو نیارچون اگر تکرار شد و اعتراض کردی ، رک و راست بهت میگه دلم می ...

غلط کرده منم جلوش می بینم و ازونجای مردا تغریف میکنم بمیره😔

2810