2777
2789
عنوان

شوهرم عکس زن هارو بهش نشون میدادم روشو اونور میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2817 بازدید | 194 پست
اصنم کثیف نیس اگه درست استفاده شه شمام اگه درست برخورد میکردین یواشکی نمیرف ببینه با خودتون میدید دل ...

شاهدخت عزیز 

انشالله شوهرت نبینه واقعا 

ولی شوهر من گوشیش ساد ‌نوکیا بود 

الانم دوساله می بینه ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم

و من همیشه میگفتم شوهر من ازون دسته هاست ک میدونم ازینکارا نمیکنه 

رو سرش قسم میخوردم

و الان این موضوع پیش اومده.

شما هم شوهرت رو فکرنکن در خفا کاری نمیکنه حالا جدا ازینکار زیاد بهشون اعتماد نکنیم بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادم نیس گفتین سرده ؟یعنی رابطه ندارین ؟

داریم عزیزم ولی کم و اون اصلا ادم گرمی نیست و همیشه در تلاش بود رضایت‌منو جلب کنه همیشه از اول ازدواج 

چون واریکوسل هم داره ضعیفه کلا...و بعضی وقتا واضح هم‌میگم زشته اونه که کم میاره 

شاهدخت عزیز انشالله شوهرت نبینه واقعا ولی شوهر من گوشیش ساد ‌نوکیا بود الانم دوساله می بینه ما ۱۴ سا ...

ببین شوهر من اصن علاقه به مجازی علاق به گوشی به فیلم نداره به قران نه اینستا داره ن چیزای دیگه روبیما هم‌من براش با اصرار نصب کردم فکرش کارشه زندگیشه شبا خسته میاد فط باهم فیلم ایرانی میبینیم حتی خارجی ترکیه ای نمیبینه فکر نکن مثلن دوس داره نه به خدا ولی من علاقه دارم خودم فیلم صحنه دار زیاد میبینم ولی اون علاقه نداره با خودم بیشتر حس داره میگه من بدون اون چیزام گرمم زیاد بیخیال اینایی که گفتم بدونی از سمت اون موردی نیس من خودم علاقه دارم و برام علدیه موردی نمیبینم یه مردی هم مث من باشه پس لحنه و این چرتو پرتا هر کی یه مدله دیگه دزسته؟

داریم عزیزم ولی کم و اون اصلا ادم گرمی نیست و همیشه در تلاش بود رضایت‌منو جلب کنه همیشه از اول ازدوا ...

بیا جنبه ی مثبتشو ببین شاید فیلم میبینه که بیشتر تحریک شه مشکلش با شما حل شه شاید میخاد رابطتونو بهتر کنه 

ببین شوهر من اصن علاقه به مجازی علاق به گوشی به فیلم نداره به قران نه اینستا داره ن چیزای دیگه روبیم ...

شوهر من سه شیفت کار میکنه انقدر خسته میشه که گاهی نمیتونه روی پا بمونه 

اصلا نمیتونیم یک بیرون ‌بریم چ برسه فیلم ببنیم

اینستاپاک کرده همین روبیکا و ازین چیزا داره

قرآن میخونه نماز میخونه روضه میره حرم میره

حالا برای این‌موضوع با توجه به تاریخ ها یکبار درماه وقت میذتره اونم تایمی ک من خونه مامانم بودم 

اونم بعد دوسال لو رفت

میگم اینا یکجوری میلنگن شاید کار‌دیگه ای بکنن بهرحال مردا میلنگن یعنی یکجوری کرم میریزن ما نمیفهمیم

خودمم باورم نمیشه اینارو میگم 

همیشه تو تاپیکا میگفتم جمع نبندین شوهر من پاکه فلانه 

واقعا رو سرش قسم میخوردم

داداشم میگفت این خیلی چشم پاکه من تستش کردم 

من میگم اون فیلم ها لجن و کثیفه نگاه کردنش بالاخره ی اثار مخربی روت میذاره 

اصلا حیف چشم های ادم نیست ببینه

حالا با فیلم صحنه دار من مشکلی ندارم چون اصلا چیزی نشون نمیدن

ولی پو رن دیگه واضح و کامله 

و نظر من اینه نبین ولی شما صلاح خودت رو میدونی

ولی من شوهر خودم رو میگم حق نداشت با کارایی ک میکرد اینارو میدید حداقل ادعا نمیکرد

شما ادعا نداری می بینی

این خودشو پیغمبر میدونست

بیا جنبه ی مثبتشو ببین شاید فیلم میبینه که بیشتر تحریک شه مشکلش با شما حل شه شاید میخاد رابطتونو بهت ...

خب اره اینم ممکنه 

همیشه دنبال محصولات و قرص و پودر و اوه بگم چه چیزا نخریده و نخورده چون در حالت عادی مشکل داره ی‌ لحظه حین کار کنار برم کل حسش میره همیشه شرمنده هست و میگه ببخشید نمیتونم واضح تر بگم واقعا

خب اره اینم ممکنه همیشه دنبال محصولات و قرص و پودر و اوه بگم چه چیزا نخریده و نخورده چون در حالت عاد ...

بخدا نمخام فک کنی من ادم بدیم ولی حتی شاید دیدن باهمتون تاثیر داشته باشه اصن اینکه بگی زشته یا تو‌رو بخاد با اونا مقایسه کنه این فکر کلن غلطه مردا مثل زنا اونقدررر دقیق نیستن مهم لذت بردنس با شما 

شوهر من سه شیفت کار میکنه انقدر خسته میشه که گاهی نمیتونه روی پا بمونه اصلا نمیتونیم یک بیرون ‌بریم ...

ولی بدون دیدن فیلم پ ورن باعث نمیشه دیدت نسبت ه همسرت بد بشه بحرحال ادمه هر انسانی گاهی کارایی میکنه که یا از سر کنجکاوی یا دلش خاسته کلن متاهلی که اسیری نیس خودتو اذیت نکن خانوم گل

زدم‌ چیزی نبود اصلا

حتما برای تو چیز دیگست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اومد بالا برات؟ چیز بدی سرچ نکردی که

نه فقط همین...اخه فکر کردم سرد هستم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

میدونی یک شب ساعت یازده شب یک مردی به گوشیم زنگ زد ابروی منو برد جلوی خانوادم خانوادش گفت این از من ...

بازم نگو 

چونکه اگه مثل اون برخورد کنی دیگه تفاوتتون چیه ؟

الان دیگه فهمیدی همچین مقدس نیست راحت شدی 

ولی دیگه آبروشو نبر مطمعن باش خدا هم حافظ آبروی توست خدا حواسش به همه چي هست

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
قربونت

خدانکنه عزیزم 

نه بابا درون گراست با هیچکس رفت و امد نداره

باهاش صحبت کن اشتباه کرده 

عادی هس برا چه زن چ‌مرد چ‌دختر چ‌پسر فیلم پو رن چیزی که انقد گنده میکنین مگه دهه پنجایین

میدونین چیه کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد قبح گناه ریخته شده ،با گفتن این حرفا شاید برا یه سری شکل قضیه عوض بشه اما ماهیتش عوض نمیشه، چه دهه ۵۰ دنیا اومده باشی تو سال جدید میلادی 

2810