2777
2789

صبح که خیلی استرس داشتم ۱۱۴ ناشتا 

بعد اومدم ۴ ۳ تا پسته خوردم 

ساعت ۹ 

الان رفتم تست قند بدون استرس شد ۸۹😍😍😍

کدومش درسته؟ 

بعد به این تست قندا میشه اعتماد کرد یا حتما ازمایش؟ 

آخه صبحم که آزمایش دادم خیلی استرس داشتم 

پسته قندخون رو میاره پایین

ولی معمولا قند ناشتا درسته

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسته قندخون رو میاره پایینولی معمولا قند ناشتا درسته

نه عزیزم پایین نمیاره. فقط برای دیابتی ها تقریبا۷،۸ دونه مجاز هستن وقتی قندشون بالا باشه و گرسنه باشن میتونن بخورن.اونم نه قند خیلی بالا.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
واقعا

فقط ناشتا ملاک هست عزیزم اونم با تست خون. نه دستگاه .

شما ناشتا با دستگاه شدی ۱۱۴

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
نه عزیزم پایین نمیاره. فقط برای دیابتی ها تقریبا۷،۸ دونه مجاز هستن وقتی قندشون بالا باشه و گرسنه باش ...

همسر من دیابت داره عزیزم اینچیزا رو میدونم🌹

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

همسر من دیابت داره عزیزم اینچیزا رو میدونم🌹

عزیزم منم یکی ازاعضای خانواده دیابت دارن.من طبق کلاسای انجمن گابریک گفتم گلم. وقتی قندشون بالا هست وگرسنه میشن به ما گفتن میتونن تخم مرغ آب پز

یا یک مقدار پفیلا  یا چند عدد پسته یا بادام یا هرمغزی استفاده کنن که فقط سیر بشن ولی قندشونو بالا نبره

2810