2777
2789
عنوان

التماستون میکنم درمانی واسه کهیر دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست

عزیزم همسر من به مدت شش ماه دچار خارش تن شد هر دکتری بگی رفت حتی فصد خون کرد بهتر نمیشد .آخرش یه دکتر تشخیص داد دچار کهیر زیر پوستش شده بهش ترکیب چن تا قرص ضد حساسیت داد خدا رو شکر خوب شد البته دکتر گفت باید به مدت یک سال دارو رو ادامه بدی تا نهار بشه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
شما به چی حساسیت داشتی؟

متوجه نشدم به چی 

ی ادویه ای اشپز دانشگاه زده بود به غذا حساسیت گرفتم 

وگرنه نه به دارچین نه به ادویه های دیگه حساسیت نداشتم 

منتها وقتی کهیر داری گرمیجات نباید بخوری 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هیچ چیز جدیدی تو عدام نیست سوسیس کالباس و گردو هم نمیخورم

بحث جدید نیست گاهی همون خوراکی هایی ک چن ساله میخوریم هم یهویی ب بدن الرژی میده و از اون ب بعدش نباید خورد

لایک نکن خیرشو ببینی

کهیر نمیدونم اگزماست یا نه اما اگر اگزما داری روغن محلی بزن به دستات عین مرطوب کننده

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤